ivan selemba Kullagatan 27, Helsingborg – hitta se

Bland alla som röstar lottar vi ut tre citypresentkort värda 500 kr. Ivan Selemba – Professional Haircare – Kullagatan 27, 25220 Helsingborg, Sweden – Rated 4.9 based on 48 Reviews “En sådan lyx det är att komma in till. Din sökning på Ivan Selemba gav 2 …. Ansvarig är Ivan Selemba 67 år. Selemba, Ivan (67 år, Helsingborg) Ordförande, Styrelseledamot Berg Selemba, Carina (64 år, Helsingborg) Styrelseledamot Selemba, Oscar Hugo (28 år, Helsingborg) Styrelsesuppleant Könsfördelning och medelålder i styrelsen. AnnonsUpp till 80% rabatt i Helsingborg. Ivan Selemba AB – Org.nummer: 5566834775. Vid senaste bokslut 2018 hade företaget en omsättningsförändring på -2,4%. Ivan Selemba – Professional Haircare – Kullagatan 27, 25220 Helsingborg – Har fått 4.9 baserat på 48 recensioner “En sådan lyx det är att komma in till. Klicka här för att boka tid på No. 27. Ivan Selemba Frisör & Shop AB. Visa nummer. Sökresultaten fortsätter under annonsen. Join Facebook to connect with Ivan Selemba and others you may know. Helsingborg City. Hej Bruket Kaffebar och välkomna till Helsingborg city! 👋🏽 En sprillans ny kaffebar som idag slog upp dörrarna på Bruksgatan 9. ☕️ Här kan du kalasa på frukost, lunch och fika av närproducerade och hållbara råvaror efter säsong. Oavsett om du ska anlita en hantverkare för privat bruk eller teckna avtal i företagets namn så kan det vara klokt att kontrollera vem det är du anlitar och ta …. Vi erbjuder det senaste i inom klippning & färgtekniker som ombre & bayalage. Även brud- & håruppsättning. Lemé Frisörgrossist AB, omsättning 0 tkr, förlust -62 tkr. Facebook gives people the power to share and makes the. Ivan Selemba gav 2 personer Karta.

Fördelningen i styrelsen är 66,7 % män (2), 33,3 % kvinnor (1). För GPS navigering, klicka på Google loggan ovan så hittar du rätt! I styrelsen sitter 2 st män och 1 kvinna. Ivan Selemba – Professional Haircare – Kullagatan 27, 25220 Helsingborg – Har fått 4.9 baserat på 47 recensioner “En sådan lyx det är att komma in till. Störst är Ivan Selemba AB som 2018 omsatte 2,9 miljoner kr. Skapar en definierad textur med maximal stadga och hållbarhet. Ivan Selemba – Professional Haircare – Kullagatan 27, 25220 Helsingborg, Sweden – Rated 4.9 based on 49 Reviews “En sådan lyx det är att komma in till. Book an appointment in Ivan Selemba Intercoiffure, your preferred Kérastase Salon in Helsingborg for a unique experience including a complimentary hair and scalp diagnosis, a customized hair ritual and a tailored hair and scalp at-home routine using high-performance Kérastase hair and scalp care products. Ivan Selemba 64 år. Sjögräsvägen 7 26362 VIKEN. Ivan Selemba AB, omsättning 2 906 tkr, vinst 259 tkr. Ivan Selemba AB minskade sin omsättning med -2.35% senaste räkenskapsåret. Great savings on hotels in Helsingborg, Sweden online. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m.m. Alltid uppdaterat. Skicka en present till Ivan med Gift2Day.

Ivan Selemba frisör har blivit No. 27. Vi fortsätter vår verksamhet i samma lokal på Kullagatan 27, samma medarbetare, bara under nytt namn och ägarskap. Ivan Selemba AB:Bolaget ska bedriva frisörverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Ivan Selemba AB gick med vinst (2018) Ivan Selemba AB gick med vinst, 259 tkr. Ivan Selemba är en välmeriterad frisör med lång erfarenhet. Han är en av Sveriges främsta tävlingsfrisörer och har upplevt känslan av att vara svensk mästare samt tävlat i NM, EM och VM i Las Vegas, Tokyo, Washington, Paris och London med topplaceringar. Född 11 oktober, 1952 – Ivan är gift och skriven i lägenhet på Helsingörskajen 14. Carina Berg Selemba är även skriven här. På Ratsit hittar du senast uppdaterade Telefonnummer Adresser Personnummer Inkomster och mycket mer för alla personer i Sverige. AnnonsBook your Hotel in Helsingborg online. Hotell Helsingborg, Sverige med lägsta pris-garanti. Ivan Selemba 67 år. Helsingörskajen 14 25266 HELSINGBORG. Vägbeskrivning. Dela Ivans profil. Födelsedag och namnsdag. Skicka blommor till Ivan med Euroflorist. Cirka 800 000 bolag måste anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Genomsnittlig årsinkomst för alla Ivan i Helsingborg är 251 963 kr och i Sverige 263 879 kr. Bolagsuppgifter Ivan har 2 st bolagsengagemang, varav det med högst omsättning är Ivan Selemba AB. Ivan Selemba AB – företagsinformation med organisationsnummer, nyckeltal, bokslut, omsättning, styrelse, gratis årsredovisningar, koncernstruktur, m.m. Lilla Möllevångsgatan 3 B, 254 35 Helsingborg.. Lägervägen 23 A, 254 56 Helsingborg. Ivan Selemba 67 år 070-236 20 Visa. Niklas Selemba 37 år 070-732 92 Visa. Hitta öppettider, adress, telefonnummer för Ivan Selemba på Kullagatan 27 i Helsingborg – Öppettider.nu. En fullständig upplysning med all information som UC har om bolaget och med en kreditbedömning i form av UC:s unika Riskklass och Riskprognos samt en rekommenderad kreditlimit. Ivan Selemba finns på Facebook Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Ivan Selemba och andra som du känner. Med Facebook kan du dela ditt liv med. Nu fyller han 60 och firar i sin frisörsalong.Bild: Göran Stenberg HD/NST Frisören Ivan Selemba från Helsingborg har låtit tala om sig i flera olika sammanhang. Men främst är han känd för att tävla i ämnet frisyr. Book an appointment in Ivan Selemba, your preferred Kérastase Salon in Helsingborg for a unique experience including a complimentary hair and scalp diagnosis, a customized hair ritual and a tailored hair and scalp at-home routine using high-performance Kérastase hair and scalp care products. Innehåller solrosolja, bivax och eteriska oljor. No.27 på Kullagatan är din frisör i Helsingborg.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *