Parmassage i København Lækker kvalitetstid

Spa & massage i Stockholm, Malmö & Uppsala Sparadiset

Alle vores behandlinger for to kan udføres i dobbeltrum, så I kan nyde oplevelsen. Uanset hvilken af vores behandlinger I vælger, lytter vi altid til jeres ønsker. ”Massage & spa for to” behandlingerne er blot til inspiration, da alle vores kropsbehandlinger kan bookes til par. På Upper House Spa i Göteborg erbjuder vi flera olika behandlingar för kropp & själ. Gennem træning og udveksling af erfaring kan jeg med garanti love dig, at mit team altid vil gøre deres bedste for, at efterleve dine forventninger på et højt niveau. Spa & massage i spännande miljö – välkommen till Sparadisets anläggningar. Men andre steder kan du finde tilbud på fysiurgisk massage, oliemassage, thaimassage for par. Sök tid Oljemassage 60 min. Fordi nærværet er i centrum, foregår vores parmassage naturligvis i dobbeltrum. I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Välj massage för en en stund av avslappning och återhämtning eller med mer behandlande moment som tryck och töjning. Passapå att ge din käresta en parmassage. En parmassage kan bruges som en overraskelse til en, du holder af. Unna er då en behandling där er kropp står i fokus. Thaimassage, Taktilmassage, Shiatsumassage, Gravidmassage med mera. Massage, flera olika ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar med mera. Det er en wellness oplevelse for to, som kan bestå af massage, ansigtsbehandling eller kropspeeling. Finns för massage, ansiktsbehandling och bodywrap.

Parmassage
Bilder av Parmassage
  1. Parbehandlingar Duobehandlingar för två – Elements Spa i
  2. Mandorla SPA, Estetik, Massage, Göteborg, Linnéstaden
  3. Massage Stockholm Billigt -40 Bokadirekt
  4. Spabehandlingar och massage Göteborg Art Garden Spa
  5. Parbehandlingar på Stockholms mysigaste spa Spa by us
  6. Spapaket – Duobehandling / parbehandling på Spa i Stockholm

Välkommen till ThaiMassageGuiden

På denne måde kan I tale sammen under hele behandlingen og dele oplevelsen med hinanden. Massage Stockholm. 40% rabatt på alla behandlingar – Allt inom skönhet, hälsa, friskvård. Massör i Halmstad. Vi erbjuder svensk klassisk massage, idrottsmassage, infraröd bastu (IR-bastu), medicinsk laser och företagsmassage. Parmassage. Sök tid Par-massage 60 min 60 min 1.000,00 kr. Sök tid Par-massage 90 min 90 min 1.400,00 kr. Oljemassage. Sök tid Oljemassage 30min 30 min 300,00 kr. Allt med lugn bakgrundsmusik i bakgrunden. När du bokar en behandling på Sankt Jörgen Park Spa i Göteborg, så får du tillgång till vår Sport Club med gym samt gruppträningspass. Välkommen! RaskRask Parmassage i hjemmet er et nyt koncept, hvor I kan få en massør ud til jeres hjem, så I begge kan nyde en behagelig massage. Varje individ är unik och vi anpassar behandlingarna efter dina behov. Så mysigt o skönt o få massage och kunna ligga o prata med sin partner på britsen bredvid. Letar du efter ett exklusivt spapaket för dig och din partner eller vän. Vår underbara inomhusstrand och en mysiga spa & relax avdelning – …. Du hittar oss på Franzéngatan 27, västra Kungsholen. Massage på p.a.u.s i Linköping Vi jobbar med många olika typer av massage både djupgående eller mera avslappnande. Kroppsbalans är en komplett massage och friskvårdsverksamhet, som vänder sig till både företag och privatpersoner. Med en parmassage kan I både pleje jer selv og forholdet på én og samme tid.

Alla thailändska behandlingar går att få bredvid varandra, parvis, med varsin massös. For at I begge får det optimale ud af jeres parmassage, får I hver jeres professionelle massør, som vil tage hånd om jer fra start til slut. Boka upp en stund bara för dig, eller ett sällskap! Elements Spas duobehandlingar för 2 personer. Mandorla SPA & Estetik har sedan 2009 varit kända för sin djupgående ryggmassage, Jademassagen samt sina unika massagepaket för två personer. Dessa fem element återfinns i årstidernas växlingar – både i naturen och våra kroppar. Kom på en mysig behandling med din kärlek och få behandling i samma rum. Hos Stockholm Spa & Hälsostudio får ni hela anläggningen för er själva för en extra avslappnande och privat upplevelse. Vår duobehandling inkluderar jacuzzi, bastu, massage, ansiktsbehandlingar och mycket mer. Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage, kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och örtmassage i sverige. Här hittar du alla thaimassage salonger i Sverige. Välkommen till Västerås mysigaste spa, med ett av Västerås största utbud av behandlingar. Läs och bekanta dig med vår meny välkommen att höra av …. Kom och upplev riktigt terapeutisk massage i mysig miljö. Trivas ligger på Råå Enligt lokalt språkbruk bor en rååbo inte i Råå utan på Råå, eftersom orten har en historia som fiskeläge och enligt äldre skånsk språktradition bodde man “på” fiskelägen. Mer info om Thaimassage Göteborg Enormt bra och brett utbud av thaimassage i Göteborg. Kalla oss träningsklubb, spa, yogastudio eller bad. Nu hittar du oss på 3 platser i Göteborg – Hagabadet Drottningtorget, Hagabadet Älvstranden och Hagabadet Haga. Mitt i centrala Malmö, intill Drottningtorget, hittar du en stor spa-anläggning med mysiga och personliga behandlingsrum där varje rum och oas har sin egna prägel. Fly vardagen och unna dig en härlig stund på Karma Spa i Sundsvall. Vi erbjuder bl.a. ansiktsbehandling, massage, kroppsbehandlingar, relaxavdelning, vaxning. Par-massage i København er en skøn måde at tilbringe tiden sammen på og gælder for alle slags forhold; ægtefæller, kærestepar, venner/veninder, familiemedlemmer etc. Med vores parmassage har du muligheden for at overraske og forkæle din kæreste med en dag i romantikkens tegn. Ni’mat Spa har gennem tiderne modtaget flere priser for ”Byens Bedste Spa” og virkningsfulde behandlinger. Parmassage? Det går bra att boka parmassage så ni kan njuta av en härlig stund tillsammans. Tänk på att vid förkylning, feber, halsinfektion etc. KONTAKT OSS. Tidsbokning! Avbokning/ombokning måste göras …. Välkommen till Milstenen Spa & Massage i Malmö. Här erbjuds det högkvalitativa behandlingar inom allt från massage, spabehandlingar och massa annat. Kom in! Massage. Låt sinnena och kroppen vila. Du släpper fokus på alla måsten och låter sinnena och kroppen vila. En Salong där vi tar oss tid för våra kunder och där vi ser till helheten. Duobehandling. Tillbakalutande i sköna fåtöljer får ni njuta av avslappnande behandling av fötter, händer, ansikte och skalp i varandras sällskap av er gemensamma terapeut. Vi har en bredd av behandlingar som passar för alla.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *