Frågesport, allmänbildning och tävling – vetgirig nu

Start Frågesport & musikquiz

Frågesporter
Quiza nu – Quiz, musikquiz och frågesport – quiza nu

Mängder av musikquiz, quiz och frågesporter med svar helt gratis. Quiz Äpplen finns inte bara i träd eller i fruktdisken. Bli medlem på nätets roligaste frågesportsida för att utmana dig själv eller andra bland mängder av gratis frågesporter. • Spela nu! Ämneskategorier Är du specialist på världens länder och flaggor, Hollywood-kändisar eller fotboll. En kvart=15 min! När firar bina midsommar? En tipspromenad är ett trevligt sätt att aktivera och sätta fart på evenamang av olika slag. Allt om Resor. Allt om Resor är Sveriges största ressajt och Sveriges största resmagasin. Frågesporter; Nya iPhone är här, jämför pris på iPhone 11 och beställ där det är billigast. I spalten till höger hittar du frågesporter med facit. Material. Frågesport 1 med facit.pdf; Frågesport 2 med facit.pdf; Frågesport vitkiga telefonnummer.pdf. Om ni brukar ordna tipspromenader kanske det. …. Titta hur många rätt du får. Skapa egna tävlingar eller utmana dig själv i en mängd olika frågesporter. • Till. Frågesport är väldigt allmänbildande och därför har vi skapat många kategorier av frågesporter som ska passa alla. Frågesport jultema – Ivanhoe. Julquiz. 60-talet film & musik. Tillfällena är många att spela quizliknande frågesporter. Så välj bara kategori och ta dig igenom våra frågesporter för att läsa dig mer än vad du visste förut.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Här finner ni frågesport för barn. Några roliga vuxenfrågor Hur många minuter är 250g köttfärs? * 250g köttfärs= ett kvarts kilo. Har du alla äpplen i påsen. Många är vi som tycker att det är roligt att köra en frågesport när man är hos vännerna på middag, eller varför inte dra några frågor på en aw med jobbarkompisarna etc. Spara tid inför din fest och hämta ett gratis quiz hos oss! Hundratusentals läsare har testat sina kunskaper. Här finns 52 frågesporter samlade i ett häfte. Vi Seniorer. I väntan på Lauras proffsiga och kluriga frågor kan vi väl ta en mycket enkel variant !!??? A. Roliga quiz och frågesporter för barn. Det vill säga visa sina kunskaper inom många olika ämnesområden, …. Det kan vara en på-vägen lek i bilen eller roliga quiz frågor till fest och kalas. Kul att ha i bilen, en snöig söndagseftermiddag eller medan man väntar på att middagen ska bli klar. Med tiden kommer fler blandade frågesporter men även frågesporter kring olika ämnen. Ett stort utbud av frågesporter och quiz för barn till fest och kalas hittar du här på sidan om kalaslekar. Tipspromenad om julen – en tipspromenad med frågor om julkalender, jultomtar, Natten går tunga fjät., vintermust, trillingnöt, Arne Weise m m. Frågesport för barn – 20 blandade frågor.

  • Quiz – frågesporter, quiz och nutidstest – DN se
  • Roliga Quiz & frågesporter – Fira fest
  • 55 Frågesporter till fest för vuxna och barn – allt ingår
  • FRÅGESPORTER-arkiv
  • Ta dig Sverige runt på 14 frågor – frågesport Allt om Resor

Adventsquiz. Annons. Jul & Astrid Lindgren. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter. Barn älskar frågesport och roliga quiz frågor i nästan alla sammanhang. Frågesporter med roliga teman som är framtagna för fester. Allt från musikquiz till mordmysteriefrågesport till barn frågesport. Frågesport för barn är vår sida med frågesporter. Det kommer komma fler frågesporter framöver. …. Till jämna födelsedagar passar det också bra med frågesporter som handlar om minnen, om världshändelser, filmer, musik och mycket mer från jubilarens livstid. Med detta 90-tals quiz får du 55 frågor om 90-talets musik, sport, film, världshändelser, politik, tidstypiska företeelser och mycket mer! Festlekar för vuxna. Här är en av många roliga festlekar för vuxna som kan locka till skratt, irritation och lite allt möjligt. Utmana dig själv och andra med vårt quiz. Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Vi har en väldigt populär samling av frågor som heter Frågesport TV-serier och det är som det låter. Frågesporter. Vad vet du om Astrid Lindgren och hennes karaktärer. Välj frågesport. Klicka på en frågesport nedan för att spela. Spela oändliga frågesporter, minnesspel och bryderier så att du tränar upp hjärnan. Vem av er är mest kunnig på bilar. Ni som gillar frågesport har kommit till helt rätt ställe. Här har vi samlat våra tio mest populära “quiz” om bilar. Det är lika många som veckorna på ett år, men det är faktiskt en ren slump. Varje frågesport omfattar 13 tipsfrågor med tre olika svarsalternativ. Totalt blir det alltså 676 frågor. Våra frågesporter består av 13 frågor – alla med tre svarsalternativ. Totalt kan man alltså få tretton rätt, precis som på stryktipset. I Alla Musikfrågesporter samlas alla musikfrågesporter jag får till. När du beställer Alla Musikfrågesporter skickas frågesportbladen. Frågesport (eng: quiz) är en tävling där det gäller att svara rätt på frågor i allmänbildning. I dagsläget har vi en frågesport för barn med 20 stycken blandade frågor. Jag behöver hjälp! Tills på tisdag skulle jag behöva fler klurigheter av slaget “Hitta staden/ orten” Insektsflicka = Malmö, Klokort = Visby, “Hitta namnet” Vad bestod hans frukost av = Theofil etc, etc. Vi har tillverkat ett antal färdiga tipspromenader som bara är att skriva ut och sätta upp.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *