Månadshoroskop för alla stjärntecken

Startpunkten för denna indelning brukar utgå från solens position vid vårdagjämningen. Här kan du också ställa frågor direkt till Felicia, du gör det genom att kommentera i bloggen. Vill du. Privat är det januari och februari stilla men kärleksfullt och hemtrevligt. Konservativa stjärntecken är praktiska, försiktiga, envisa och allvarliga. Enligt astrologisk uppfattning så lever en människa på nytt flera gånger och går då igenom alla dessa tecken och för varje liv så får hon en ny …. Astro / Horoskop / Månadshoroskop. Dagens horoskop – 25 juli Väduren (21 mars – 20 april) Du bör inte dra några förhastade slutsatser. Horoskop. Årshoroskop 2019 – det här väntar dig under året. Det enklaste är att utgå från det tecken som du alltid har trott att du är. Vill du veta när du ska spela på Lotto eller hästar, när förutsättningarna för kärlek eller vänskap är bäst. Här i astrobloggen får du ditt dagliga horoskop ställt varje dag. Varje stjärntecken symboliseras alltså av vissa år. Det är mycket i horoskopet som pekar på att du faktiskt kan få alla komponenterna i ekvationen att fungera nu!

Hoppas att du kommer ut på julmarknader, glöggfester och annat kul. Ditt månadshoroskop kan med andra ord användas på många olika sätt, om du bara lyssnar till ditt hjärta under tiden. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad. Januari blir en väldigt intensiv månad för dig med kortare resor, mycket arbete och en hel del utgifter. Stjärntecken. Zodiakien som året är indelat utifrån består av tolv tecken som börjar med väduren och slutar med fisken. Astrologiska egenskaper hos Vattumannen (Aquarius), din personlighet och vilka andra stjärntecken du passar ihop med. Horoskop och astrologi för zodiacs alla tecken. Du som vill vara säker kan förstås gå till en astrolog och få ditt personliga horoskop utfärdat. Under vintern och våren är ditt karriärhus i fokus – det händer massor runt dig och din arbetssituation. Vattumannen, eller Aquarius på latin och engelska, är ett humant stjärntecken. Januari 2018: Fiskarna Januari 2018 blir en månad som är mycket social med en betoning på socialt liv, grupper och vänner, i och med många planeter befinner sig i stenbocken.

Horoskop för januari 2020 har att räkna med vad individer har integrerat. Även om stjärnorna kommer att visa dig vissa sätt, är det i januari troligt att du inte följer …. Månadens horoskop för alla stjärntecken.. Månadshoroskop: December 2019. Kom ihåg att det är lika viktigt att läsa horoskopet för ascendent-tecknet som det är att läsa horoskopet för soltecknet. Som tur är har du tänkt smart under hösten och lagt undan en del pengar för just det här. Under januari får du höra rykten som stressar dig en aning – en chef eller kollega funderar på att byta tjänst. Månadens horoskop för januari är här. Tvillingarna: 21 maj – 21 juni Kvick, kommunikativ, ytlig, nyfiken, självständig, modig, impulsiv, stressad Element: Luft. Vädurens horoskop – karriär och ekonomi. I början av året bör Stenbocken fokusera på långsiktiga mål. Januari ger dig en stor dos av disciplin, så det finns möjlighet att du når dina mål. Vågens horoskop inför 2020 ger ledtrådar om att flera livsområden kommer aktiveras starkt av planeterna. Ditt fjärde hus för familj, boende och känslomässiga rötter och minnen är ett av dem. Det kommer ske väldigt mycket inom det här området under 2020. Det här livsområdet har varit under stark förändring ända sedan år 2008. Stort horoskop månad för månad – det säger ditt stjärntecken om dig. Horoskop Horoskop.nu har all information man kan tänkas behöva inom astrologi och horoskop, helt fritt tillgängligt. Här hittar du dagens horoskop, information om stjärntecken, kinesiskt horoskop …. Dagens horoskop – 26 juli Det säger stjärnorna om din dag. Månadshoroskop. Astro / Horoskop / Månadshoroskop / Fiskarna. DAGENS HOROSKOP. Felicia Stålkrantz-Baurén har arbetat som astrolog i många år och gör bland annat våra månadsastron i tidningen. Varje stjärntecknen är indelat i 30° vilka tillsammans blir 360°. Stjärntecknen används då man ställer horoskop. Unga eller singlar kanske söker kärlek, passion, familj och samtidigt ha en bra karriär och få uppleva lyckan. Astrologiska egenskaper hos Stenbocken (Capricornus), din personlighet och vilka andra stjärntecken du passar ihop med. Det varierar dessutom från år till. Det skiljer sig gentemot västvärldens traditionella horoskop…. Du kan läsa både ditt dagshoroskop och ditt veckohoroskop. Horoskop för dig som är född 21/3–19/4: Väduren. DITT 2019: Ett bra och omväxlande år väntar – och du känner hela tiden att du har mer att ge. Enda faran är att du tar på dig mer än du klarar, men det löser du med smarta prioriteringar. Månadens horoskop är det mest exakta som finns av alla. Astrologi: en praktisk guide till att läsa horoskop. Läs mer i till exempel boken Astrologi: en praktisk guide till att läsa horoskop …. Vill du veta när chansen till ett nytt jobb är störst eller när det är mest gynnsamt att göra en lång resa. Vecka 3 – 14 till 20 januari. Metro Mode. Nu ska du som Jungfru tänka till riktigt noga eftersom du är på väg att begå ett misstag du gjort förut. Fall inte i samma fälla igen. Zodiaken – astrologi – veckans horoskop – dagens horoskop – horoskop fr alla stjrntecken med bl. a. krlek, ekonomi och hlsa. Dina ledaregenskaper blir mer tydliga genom Saturnus starka position. Vattumannen (21 januari – 19 februari) En händelserik dag väntar. Att sätta målet högt är bra. Vattumannen: 20 januari – 18 februari Fredsälskare, klarsynt, intuitiv, lojal, uppfinningsrik, revolutionär Element: Luft Tarotkort: Stjärnan, Fem i Svärd, Sex i Svärd, Sju i Svärd. Vem är vattumannen? Vattumannen är en komplicerad person att förstå sig på. Här presenteras både dagens och veckans horoskop. Klicka på ett stjärntecken nedan och läs horoskopen. Du kan ange din födelsedag i rutan nedan och få mer information. Du kan även gratis maila dagens horoskop till en vän, klicka på brev-ikonen nedan i anslutning till det dagliga horoskopet. Det här säger ditt horoskop om kärlek, egenskaper och din personlighet. Då kan man få veta fler detaljer, t.ex. vart just du är på väg i livet och vem du varit i ett tidigare liv, vem du visar utåt att du är (ascendenten – kan vara ett helt annat stjärntecken än ditt soltecken!) samt ditt känsloliv. Ditt horoskop för aktuell vecka.. Tipsa en vän: Det enda du behöver göra är att skriva in din väns email adress och klicka på “skicka”.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *