Kattnamn hane Hitta den perfekta kattnamn

Kattnamn Hane
Namn på kattungen – så döper vi våra kattungar – Agria

Kattnamn från A-Z! – Stiftelsen Djurhemmet Tassebo i

Svenska kattnamn Kattras

  • 60 bästa kattnamn honor, hanar och unisex
  • bra kattnamn till en hane! Bukefalos
  • Kattnamn – Katter nu
  • Sveriges vanligaste kattnamn – 00 – Allmänt kattprat
  • Ska du skaffa katt? Här är de populäraste kattnamnen 2018
  • Relaterade sökningar efter kattnamn hane

Kattnamn – precis lika lätt att gå igång på som “vanliga” namn. Här är en alfabetisk lista över många coola och trevliga förslag för kattnamn för hane. Letar du efter en cool kattnamn för hane. Kanske Zacco, Ulla, Katla eller Drutten. Ska skaffa en kattunge inom en kort tid, och jag vill gärna ha massa namnförslag, för både han och honkatter. t.ex. såhär; Hane, Urban Hona, Missan Vet inte om ni fattar, men ge iaf förslag på båda könen. Det är två hanar.Svart och blå. Dom är syskon. Låt dig inspireras när du väljer namn på din kattunge. Jag vill gärna ha en katt till, men min sambo tror inte att det är bra för honom. Namn på valpen – så döper vi våra valpar 2018 sv. Då har du kommit till rätt ställe. Kattnamn! Här på denna sida har vi lagt upp massor av mer eller mindre ovanliga namn som ni kan ta hjälp av när ni ska döpa er katt, hund eller ert barn, faktiskt vad ni …. Engelsk sajt som ger råd om val av namn på hundvalpar och ger tusentals förslag på hundnamn. Dom hette, Prins Bertil, Drottning Margareta, Carl-Gustav. Bullen hane, blev kvar hos oss men blev sjuk och tassade vidare redan -97. Samt om birma ägare vill skriva lite.. Nästa helg ska vi titta på en brunmaskad birma-hane Som är suuperfin. Är nyfiken på vad ni som är ägare till birmor tycker om rasen. Required fields are marked * Comment. Min katt heter Paris Hilton (aka Spurs), och hennes bäbisar fick heta Britney Spears (“Bäbis”), Email (avlivades när han var en dag gammal), Seann William Scott, Calista Flockhart och Kristy Swanson Det är ju lite roligare med kändisnamn och så kallas det annat. Behöver du exempel på kattnamn som fungerar i Sverige. Vi har allt från vanliga namn till mer fantasifulla och ovanliga namn.

Men så kommer det till det här med namn som är så svårt. Vet att det finns många, men trots detta hittar jag aldrig något namn som passar min lilla kattunge som är en jättefin grå/vit hane. Förra kullen var vi väldigt inne på alvnamn eller indiannamn så jag vet att det finns en hel del sådana sajter, en del kan översätta olika ord. Kattnamn som börjar på ”s” Det sägs att kattnamn ska innehålla flera ”s” för att katten enklast kan lyssna till det. Här hittar du vanliga kattnamn, roliga kattnamn och kanske några ovanliga kattnamn. Napoleonbakelsen (eller Nappe) som vi oxå behöll, fick en kull -98 på vintern. Läs topplistan över vanliga namn på kattungar 2018. Jag har ett problem, vi ska skaffa en kattunge men vi vet inte vad han ska heta. Vi har fun. Kanske där ifrån du fick namnet. Musselin – svart halvsiames hane Poppe – grå hane, antagligen burma i honom, döpt till popcorn (inte av oss) Kashmir – röd bonnis, hane, bara delvis min Karisma – röd bonnis hane, inte min Hoppas du fick några förslag. Notify me of new posts by email. Jag tycker att fina, vanliga namn passas bäst på katter. Ta hjälp av vår namngenerator och få förslag på namn till katten. Webbplatsen redan 1996 och är idag Sveriges största kattsida. Alfabetisk lista över kattnamn för hane. Här har vi skapat en möjlighet för dig att söka efter olika namn till ditt nya djur. Har en valp som ägarna döpte till Gebo vilket var en. Notify me of follow-up comments by email. Mycket vackert namn till en liten pojke.

Läs topplistan med våra vanligaste kattnamn för både honor och hanar. Läs hela namnlistan med 20 vanligaste namnen på …. Här hittar du en lista med vanliga och en del mindre vanliga. Vi uppdaterar sidan allt eftersom, så kika gärna in igen även om du inte hittar något passande namn just denna gången. Svenska Katters Sida. Katter.nu är en mötesplats för alla kattälskare. I våra ögon är katten lika mycket värd oavsett ras eller stamtavla. Sålde alla tre. Nappe fick en tumör i tarmen förra våren så då fick hon tassa vidare, 11 år …. Your email address will not be published. Namngenerator – Kattnamn för hona och hane. Du kan få inspiration till kattnamn för hona eller kattnamn för hane. Läs mer om vad ska katten heta. Tips? Andra fina kattnamn (det är honor – kan vara bra att veta:-)? Siri skulle egentligen ha varit en liten kattungepojke (men Siri kom emellan och valde mig först! ) och han skulle ha hetat Edgar om det blivit så. Vi vet inte riktigt om det finns någon forskning bakom det som stödjer teorin men här kommer några tips på kattnamn som innehåller s. Startar ännu en sån här kattnamns inlägg. Det får inte vara för långt, men samtidigt inte mindre än två bokstäver. Inget vanligt namn och absolut inga tråkiga namn som “Gråis, Tassen, Bosse”, osv. Mjölkhare, Válaskjálf, eller Bure om det ska ha med fornnordisk mytologi att göra. Eller “Blattar” med betoning på andra A:et om det ska ha med Sagan om ringen att …. Alfabetisk lista över kattnamn, sammanställd vid Djurhemmet Tassebo. Pdf-fil. List of the best dog names en. Inte för långa kattnamn, för långa namn får ofta ändå smeknamn. Kattnamnen får inte ha en negativ klang. Hanar: 1. Gibson. 2. Sixten. 3. Maximus (4 av katterna bor här hemma och övriga hos fodervärd, det är fodervärden som får hitta på kattens tilltalsnamn, så jag har inte hittat på alla dessa namnen själv. ). Letar du efter en cool hundnamn för hane. Här är en alfabetisk lista över många coola och trevliga förslag för hundnamn för hanhund. Jag undrar om min innekatt, som är en kastrerad hane på ca ett år, mår bra eller dåligt av en kattkompis. Det ska vi lägga till på listan. Sofie säger juni 10, 2016 kl 10:24 e m. Kika i listan längst ner och låt dig inspireras. Ytterligare inspiration kan du få från våra listor över kattnamn. Lista över tecknade figurer från Walt Disney Pictures’ filmer, samt dessa filmers efterföljande TV-serier.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *