Är det klassiska citatet ett påhitt? Aftonbladet

Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av. Här gäller det ett mycket känt citat, en klassiker bland alla dessa “sportgrodor” med ofta. Visiting redditors from elsewhere are also welcome! This. Sidan är gjord i WordPress och temat är skapat av Lindesvärd Design. Testa det programmet vet ja _____ ”Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk.” [inlägget ändrat 2003-01-10 01:20:31 av Räven]. Det ska ha sagts av kommentatorn Arne Hegerfors under matchen Kamerun-England i fotbolls-VM 1990, efter att Kamerun tappat ledningen i matchen. Lite bökigare att hitta det man vill ha, men fördelarna väger över. Och Arne Hegerfors har ju bjudit på ganska många.:-) Kul att du tog. Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst. Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk. /Arne Hägerfors Nu har jag tränat två pass i veckan. Varje dag. /Thomas Brolin Då sa jag till domaren på ren svenska. Go home. /Christer Abrahamsson Hela bollen måste ligga stilla. /Ralf Edström Det är alldeles för mycket sport ….

Arne Hegerfors Wikipedia

Slumpa citat. Tips på studentpresent. En Norsk kommentator som heter Per Klasen kommenterade gymnastik live på tv,när tjejen gick ner i spagat sa han: “Kom igen grabbar korvkiosken är öppen”. SIXPRX har gått upp över 20 procent i år och som synes straffas bolag som inte lever upp till förväntningarna hårt och skoningslöst. Tips på folk man kan intervjua. Det är segt, enformigt och alldeles för långa matcher. Det stämmer, men börsen är högt värderad hur man än ser på det. Det kom ut en bok som hette ”Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk” som hade alla möjliga citat från radio och teve, där dubbeltydigheter går att hitta lite var som helst. Vid diskussioner om populära sportcitat brukar klassikern “Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk” nämnas. Eller – det är i alla fall väldigt mörkt här i kajutan!:). Vem var det som sa: det ses mörkt ut på kameruns avbytarbänk. Det ser mörkt (=nattsvart, svart, ljusfattigt) ut på (=ettrig, kungen, villig) Kameruns avbytarbänk. Översatt till rövarspråket: Dodetot soseror momörorkoktot utot popå Kokamomerorunonsos avovbobytotarorbobänonkok. Dom senaste dagarna har jag kastats mellan hopp och förtvivlan. Hegerfors blev under 90-talet känd för citatet “Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk” efter att det publicerades i Lasse Anrells floskeltopp. Join Facebook to connect with Hans Olov Anttonen and others you may know. Under en timme hände ingenting, men nu på 5 minuter har det hänt mer.

  1. Bilder av mörkt ut på Kameruns avbytarbänk
  2. Jakten på det berömda citatet – Sportamore se
  3. Kameruns mörka avbytarbänk – en myt? Facebook
  4. Faktoider: Kameruns avbytarbänk
  5. Myten kring det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk
  6. 10 kända citat som är helt felaktiga
  7. Kommentatorns groda fick tittarna att rasa – Resumé
  8. Relaterade sökningar efter mörkt ut på kameruns avbytarbänk
  9. Arne Hegerfors Wikipedia

Alla har hört det klassiska citatet och alla vet vem som sagt det. Eller? Nu ifrågasätts Arne Hegerfors mytomspunna ord från VM 1990 av Flashbackanvändare och journalisten Jack Werner. – Jag tror inte det är ett felaktigt citat, även om jag inte kommer ihåg allt jag sagt. Men efter att ett bevis på citatets äkthet efterfrågats har ingen kunnat leverera det. Nu ifrågasätts om orden överhuvudtaget uttalats. Det har bara varit kul att folk kommit fram och klappat mig på axeln och sagt det, detta kanske mest kända citatet av alla i …. Du är här: Hem Sportgrodor Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk. Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk. En berömd sportgroda är “Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk”, signerad Arne Hegerfors. Många sportgrodor har karaktären av vandringssägner. T.ex. finns det inga bevis för att Arne Hegerfors någonsin använt det berömda citatet under en match. [1. Myten kring “det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk” arne hegerfors anrell kameruns avbytarbänk. Färgklicken vi alla minns – en mörk historia 2015-12-05, 14. Tjej (till sin killkompis): Guud du skulle vart me igår, det blev såå galet. Jag och en väninna var inne i stan och hon hade med sig en liten söt hundvalp.. 6 thoughts on “ Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk. Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk. Favorites. Television. Hem Till Gården. Athletes. Eddy The Eagle Edwards. Other. Jag är säker på att UPPSALA når 30000 fans före andra svenska städer!, Rødvin, Avskaffa Akademiska Hus, Solabacke, Getaway Rock Festival, …. Pucken går ett par decimeter utanför stolpen, eller nästan för att vara exakt. Hans Olov Anttonen is on Facebook. Facebook gives people the power to share and. Tillgänglighetshjälp. Facebook. E-post eller telefon: Lösenord: Glömt kontot. DU addade MIG ditt rostade ki0skm0ng0 på Facebook. Logga in. eller. Posted on 8 november, 2007 by ruffebloggen. Jag gillar när folk säger knasiga saker. Det är nästan lika roligt som när folk trillar på rumpan i det där amerikanska TV-programmet jag och matte brukar titta på. Minns ni Arne Hägerfors klassiska, ”det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk” Hägerfors har inget med detta att göra men igår rök två juniorlag i fotboll ihop rejält. Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk Jag begriper inte fotboll. Dubbel-uäck! Elvaåringen älskar att spela fotboll. Detta inlägg postades måndag, 17 juni, 2013 kl 09:19.Du kan följa alla svar till detta inlägg via RSS 2.0 flödet. Kommentarer granskas inte före publicering. Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk! *asg* Jo, sportgrodor är roliga. The hub for Swedes on reddit and our community here. Det verkar som att vi inte kommer iväg idag utan får boka om hela resan till Florianopolis. Gustav står med 1000 andra och försöker boka om och jag klappar bagaget och magen. Inte mittfältare Johan Mjällby utan småländska Mjällby” Om målvakten Mattias Asper. 5. “Tyskarna spelar ishockey ståendes, och det går ju inte” 4. “Ibrahim Ba, en explosiv mittfältare som är matchens bästa anfallare hittills.” 3. Pucken går ett par decimeter utanför stolpen, eller nästan, för att vara exakt. Anledningen till det är min sketna. Hitta svaret på Fragesport.net! “Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk”? Sport och Idrott. Tyskarna spelar hockey stående och det går ju inte. Sport och Idrott. Hjälp till. varav 69963 på svenska Ordspråk (1467763 st) Sök Kategorier (2627 st) Sök Källor (167535 st) Sök Bilder (4592 st) Född (10495 st) Dog (3317 st) Datum (9517 st). Hampus Nilsson finns på Facebook Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Hampus Nilsson och andra som du känner. Med Facebook kan du dela ditt liv.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *