Yatzy Wikipedia

Yatzy Regler Bonus
Yatzy Spelregler Tydliga Yatzyregler med bilder

Yatzy är rankad 4,3 av 5 baserat på 12 röster från våra användare. Relaterade. Backgammon Schack. Antallet af deltagere er maksimalt 6. Du slår genom att klicka på tärningen med pilen sen väljer du vilka tärningar du vill spara genom att klicka på någon av tärningarna. När du har slagit alla tre slag så för du in ditt resultat genom att föra musen över tabellen och klicka på det val du har gjort. Bonus ger alltid 100 poäng oavsett poängsumman (från 84 poäng och uppåt). Har stöd för både internationella Yahtzee med Yahtzee Bonus och Skandinaviska Yatzy regler. Bonus Om din poäng på ettor, tvåor etc är 63 eller mer, får du 50 bonuspoäng. Par. The goal of the game is to gain as much points as possible. Digitalt Yatzy poängblock som automatiskt räknar ut rätt poäng. Poäng/protokoll. Här nedanför ser du exakt alla yatzy kombinationer och hur mycket dom ger i poäng. Tex om man får 3 st 3or så skriver man “0”. För att uppnå bonusen behöver du få minst tre stycken utav varje, dvs 63p. För att få MaxiYatzy skall alla tärningarna visa lika siffror. The requirement for upper section bonus is reduced to 42 (two of each number). Maxi Yatzy. This variant is played with 6 dice. Dessa bonus regler gäller för Yatzy med fem tärningar.

Bonus regler går till så, att en spelare måste få summan 63 eller högre för att få bonusen. Her forklares grundreglerne. € €€ Yatzy med 5 terninger: Hver spiller har et raflebæger m/ 5 terninger. (Det er ikke nødvendigt for spillet at …. Par Två likadana tärningar. 6-6-X-X-X ger t ex 12 poäng. Två par. Spelet går ut på att kasta tärningarna och samla ihop. Får du 63p eller däröver får en bonus på 50p. Både Bonus och Yatzy ger vardera 100 poäng. Spara slag. Du kan spara slag i Maxiyatzy. Det undre delen av protokollet består av ett par, två par, tretal, fyrtal, liten straight, stor straight, kåk, yatzy och chans. Bonus Om din poäng på ettor, tvåor etc är 63 eller mer, får du 50 bonuspoäng. Man spelar Yatzy med fem tärningar. BONUS: En spiller som får en totalsum på 63 point eller over på øverste sektion af yatzy-tavlen får en bonus på 50 point ekstra. Yatzy liknar kortspelet Poker en hel del, så om du kan spela Poker kan du också spela Yatzy. The three most common variations are Forced Yatzy, Maxi Yatzy and Giant Yatzy: Forced Yatzy. Yatzy innebär att alla fem tärningarna visar lika och då får man 50 poäng. En kort beskrivning av reglerna i Yatzy (skandinaviska varianten): Ettor, tvåor etc Här får du poäng för alla ettor, tvåor och så vidare. I skandinaviska samt engelska utgåvor av spelet är bonus 50 poäng jämfört med 35 i …. Spelplanens övre del, ettor-sexor: Här gäller det att samla så många av samma sort som möjligt. Yatzy är ett familjespel och kan spelas i alla åldrar. Sen om man får 4 st 5or skriver man “+5”. Om poängsumma är på 63 poäng eller mer på protokollets övre halva utgår en bonus om 50 poäng.

Yatzy Regler Bonus
Yatzy spilleregler – Terningspil dk

Yatzy regler: NYTT! Det klassiska tärningsspelet Yatzy går även att spela med 6 tärningar – läs om MaxiYatzy här.. Bonus. Protokollsrubrikerna får endast användas en gång. TOERE-SEKSERE: Samme regel som for enerne. Hver ens terning giver point efter antal prikker. ET PAR: Det gælder om at slå et så højt par som muligt, antal prikker = point. Welcome to the Yatzy (Yahtzee) and MaxiYatzy games. Yatzy is and well known dice game played with 5 dices. The rules are almost the same as for Yahtzee. Note: In yatzy a small straight is 1,2,3,4 and 5 in random order. I första rundan måste du ha minst 84 poäng för att få bonus. Om du inte vill eller behöver använda tre slag i en omgång kan du spara kast till en annan omgång. Ett kast måste göras per omgång. Ej utnyttjade kast sparas till följande omgångar. T ex 3-3-3-6-6 ger 9 poäng på “treor”,eller 12 poäng på “sexor”. Yatzy är slut när alla spelare har slagit alla omgångar som det finns sätt att räkna poäng på i tabellen. Yatzy regler – spelregler för alla Yatzyspel. T ex 2-2-2-3-3 ger 6 poäng på “tvåor” eller 6 poäng på “treor”. Blir summan 0 eller mer så får man bonus. YATZY SPELARE: Högsta poäng Ettor 1 x 5 = 5p Tvåor 2 x 5 = 10p Treor 3 x 5 = 15p Fyror 4 x 5 = 20p Femmor 5 x 5 = 25p Sexor 6 x 5 = 30p SUMMA: 105poäng är max. Perfekt när du spelar med barnen och vill låta dem sköta poängen. Om du gillar att spela med riktiga tärningar i stället för att trycka på skärmen, då är detta för dig. Yatzy Yatzy Regler Yatzy kan spilles af mindst 2 personer, og er et sjovt spil som har mange varianter. Yatzy ger alltid 100 poäng oavsett vilken siffra som. In this variant the players must score in exactly the same sequence as listed above, i.e. Ones first, then Twos, and so on. Yatzy-Bonus Om du får mer än en Yatzy får du 100 bonuspoäng för detta, förutsatt att du redan fått 50 poäng på raden “Yatzy”. Yatzy-jokrar Du kan även använda din andra, tredje etc Yatzy som jokrar för kåk, stor straight, och liten straight, förutsatt att följande är uppfyllt: – Du har 50 eller 0 poäng i Yatzy-rutan. Lämna en kommentar och berätta hur bra det gick. Yatzy Tips. Hur ska ni då tänka för att lyckas få så höga poäng som möjligt. Det är viktigt att ni säkrar er yatzy bonus. Det krävs minst tre av varje för att komma upp i 63p och få er bonus. Detta är ett välgjort maxi yatzy spel som är riktigt roligt. Det skal du bruge for at spille: Spillet spilles som en ganske normalt yatzy-spil, men indeholder 6 terninger.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *