djgloria com

Glorias 50 disco höstens spelnigar M-magasin

PREMIÄR 50+! – Nu laddar vi inför vårens största och mest spännande event i Falun – Glorias 50+ Disco på Falun Bowling & Krog! 👉 TÄVLING! – Klicka ”Kommer”. I oktober är det premiär för Glorias 50+ Disco i Malmö. På dansgolvet hörs musik från 50-talet fram till i dag: disco, rock, latin, bugg, soul med kortare “avbrott” för tryckare och styrdans. Ser du för ung ut? Var beredd att visa leg.! Vi släpper endast in personer som fyllt 50. DJ Gloria, alias Madelein Månsson, är 72 år och utbildade sig till diskjockey vid 64 års ålder och är en av initiativtagarna till Sveriges första disco för 50-plussare. Glorias 50+ disco och club arrangeras på Underbara Bar och Pure samt Plaza Elite (gamla Alexandras) i Stockholm, två gånger i oktober, två i november och två i december. För bordsbokning, mail oss Era val av maträtter (minst en huvudrätt per bordsgäst). Valand lördag 22 sep. Kl 19.00-24.00 Ålder 50+, Var beredd på att visa leg. Glorias 50+ Disco AW premiär på ROSE 8 sep. Välkommen till Sveriges hetaste 50+ klubb: Glorias 50+ Disco. Glorias 50+ disco. 12/3/2017. Vi släpper bara in personer som fyllt 50. Välkommen till premiären av Love 50+ disco. Vill du vara säker på din plats så har vi förköp på Tickster för 100 kr/person. Ta ett glas i baren, eller om Ni vill äta boka bord. Jag hoppas där är många goa CIPare som vill hänga med mig på Sveriges hetaste. Events – Glorias 50+ Disco: Stort Sommar-Party på Josefina 30/8!, Kryssa med DJ Gloria fr. En fredag i månaden dansar och skålar vi inför helgen på Stockholms hottaste inneklubb ROSE CLUB… “Ser Du för ung ut. Så missa inte höstens största party på Magasinet – här kan du dansa, umgås, flörta – själv, i grupp eller samlad trupp.

Glorias 50 Disco
Evenemang arrangerade av Glorias – Tickster

Bilder av Glorias 50 Disco

Glorias 50 Disco – Kryssa med Birka Cruises Birka Cruises

Samlad trupp? – Allt är tillåtet. Then there is a wonderful disco for you. Skön, rolig och härlig musik från 50-talet fram till i dag. Fredagen 8 februari slår vi upp dörrarna på Trädgår’n i Göteborg för en kväll full av dans, bubbel och glimmer! Glorias 50+ DISCO AW PREMIÄR Stockholm 8 Sep 2017 Rose Club D. 2017.08.09 Kl. 17:30 Välkommen till vårt nya koncept – Glorias 50+ Disco AW (After Work). Glorias 50+ Disco, dans och musik för femtioplussare. Glorias 50+ Disco AW fredag 2 Mars Stockholm. Vi släpper bara in personer som fyllt 50!” Sveriges hetaste 50+ klubb med häftiga DJ Gloria kommer till Uppsala…. Sveriges hetaste 50+ klubb med häftiga discjockey. Nu är det klart: succéklubben som enbart vänder sig till dem över 50 år kommer till Malmö. För tider, platser och bokningar läs mer på glorias.nu. Och ser du för ung ut – var beredd att visa leg! Oslo-Köpenhamn på DFDS Seaways!, Kryssa med DJ Gloria fr. Välkommen till höstpremiären av Love 50+ Disco. Nu kommer succéklubben för alla danssugna 50-plussare till Göteborg. Inte dansen – så klart – men åldersgränsen. Madelein Månsson, Sveriges äldsta dj, vet vilken musik hon ska spela. När mörkret sänks och diskoljuset börjar snurra går glädjen nästan att ta på.

Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. DJ Gloria 50+ Disco! Sveriges hetaste 50+ klubb slår upp dörrarna på Trädgår’n för höstens största och mest efterlängtade event i Göteborg. Glorias 50+ Disco fredagen 8 november! “Ser Du för ung ut. Vi släpper endast in personer som fyllt 50!” Gardera för …. För är du yngre än 50 kommer du inte in. Madelein Månsson sadlade om sent i livet. För …. Glorias 50+ Disco! 9 november 2018. Vi släpper endast in personer som fyllt 50. Här ska dansas disco, latin, rock, pop, bugg, med ”kortare avbrott” för tryckare och styrdans. Göteborgarna är inga undantag, efter andra låten är dansgolvet nästan fullt. Boka in dig och dina dansanta vänner på en tur till Falun. DJ Gloria spelar musik från 50-talet fram till idag: disco, rock, pop, tryckare, motown, latin, styrdans, bugg.dansar gör vi på Falun Bowling & Krog och vilar fötterna efter allt dansande gör du på hotellet. Glorias 50+ Disco! You will need to prove your age so bring some kind of ID. Gloria hits the play button twice a month somewhere in Stockholm, Glorias 50+ Disco is a great success, mature people tired of going to places where the majority of people are 28 or less now have a great place of their own. On. Sveriges, kanske världens, äldsta kvinnliga diskjockey DJ Gloria, 71, står för skivspinnandet. – Hon har enorm känsla för vad publiken vill ha, säger Anna Törnqvist, som tillsammans med DJ Gloria ligger bakom eventet. Kom gärna med tips om du vet någon riktigt bra nattklubb som passar äldre i Stockholm som vi har missat och borde skriva om. Glorias 50+ Disco På Katalin – 4 Februari 2017 Katalin And All That Jazz D. 2017.04.02 Kl. 18:00 GLORIAS 50+ DISCO kommer till Uppsala! “Ser Du för ung ut. Nu laddar vi inför vårens största och mest spännande event: Glorias 50+ Disco GLITTER PARTY. Glorias 50+ Disco: tillbaks på PURE 13 oktober!, Glorias 50+ disco – DJ Gloria, Stockholm, Sweden. Thu Oct 13 2016 at 06:30 pm, GLORIAS 50+ DISCO: torsdag 13 oktoberDJ Gloria bjuder på högtryck, tryckare, och hög energi. Musik från 50-talet fram till idag:)Torsdagen 13 oktober, 18:30-23. Madelein “DJ Gloria” Månsson, utbildade sig till diskjockey vid 64 års ålder. Lördag – 07 Sep 2019 Glorias 50+ DISCO —-> MALMÖ 7 sep 2019 Finns det något intresse för en försits på tex Mosaik innan Gloria drar igång på lördag?🤗 Glorias 50+ DISCOGloria 50+ var min ”debut” som CIPare förra hösten och vilket år det varit. Valand lördag 17 mars kl 19.00-24.00. En discokväll för oss över 50 år. Var beredd på att visa leg i dörren så inga under 50 år. Nu är VIP-listan full och försäljningen av biljetter har tagit full fart. Och förklarar varför det kommer att bli hårda kollar. Glorias 50+ Disco på Katalin 21/10. En fredag i månaden dansar och s. Gloria själv har ett stort register när det kommer till vad hon lyssnar på själv. – Jag lyssnar på musik varje dag och det kan vara hårdrock, mjukrock, soul, jazz och klassiskt och jag spelar nästa alla musik på mina discon. Vill du dansa, ha kul, träffa folk. Vi ser fram emot en kanon-kväll på Rose fredagen 2 mars, om två veckor. Senast introducerade vi vår nya meny för alla som vill …. Kontakta oss: Godsmagasinet Östra Station Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala Tel: 018-14 06 80 E-post: [email protected] Sugen på att dansa disko, men inte lust att gå på nattklubb. Om du fyllt 50 kan du dansa disko på Galejan på Skansen i sommar. Klubben Glorias har ordnat disko för 50-plussare i ett par år, först på Underbara bar och nu på Patricia på Södermalm.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *