Bibliotek Malmö universitet

Observera att detta inte är ett krypterat formulär. Inloggningen är stängd/ Login is closed. Denna kurs ges som en del av program: Datavetenskap och applikationsutveckling, 180 hp – Höst 2014 obligatorisk kurs; Datavetenskap och applikationsutveckling, 180 hp – Höst 2015 obligatorisk kurs. Kursens syfte är att ge kunskaper i användandet av databaser i programmeringssammanhang, såväl design och konstruktion av databaser, som användande av databaser för att lagra och hämta information. Innehåll. Kursen innehåller följande moment. Läs om vad du kan uppleva inom konst, musik, film, teater, kulturhistoria, foto, litteratur, skapande, föreläsningsserier m.m. i kommunens kalendarium. Psycinfo innehåller referenser till artiklar inom psykologi och närliggande ämnen. I denna guide har vi valt ut databaser, tidskrifter och uppslagsverk m.m. som gör det lättare för dig som är student på Odontologiska fakulteten att hitta information. Produktens tillståndsinnehavare (s k MAH, marketing authorisation holder – denna är inte alltid identisk med tillverkaren), beredningsform och styrka ska anges. Det går nu inte längre att logga in till itslearing. Beslutet visar du sedan upp för berörda lärare eller examinatorer. Ditt schema. Du kan söka schema för program eller för fristående kurser. I några databaser kan du logga in direkt utan att gå via bibliotekets länkar/proxy. Glömt lösenord/användarnamn: Här har du möjlighet att återställa ditt lösenord samt bli påmind om vilket användarnamn du har. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Utbildningen är i huvudsak teoretisk, har en stark forskningsanknytning, och studenterna lär sig att identifiera och studera problem samt att föreslå lösningar på dessa.

Mah Databaser
PubMed – Malmö universitet

Mah Databaser
Sök databaser – Malmö universitet

Mah Databaser
Sökguider Malmö universitet

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som bidrar till samhällsutveckling. Du kan också kolla i listan över biblioteks databaser, där ser du också om resultat från en viss databas kommer med när du söker i Libsearch. Det brukar kallas Shibboleth och du veriferar dig med din datoridentitet. I bibliotekets sökguider hittar du databaser, länkar och söktips utvalda för olika ämnen. Efter samtal med en specialpedagog eller samordnare får du ett beslut där ditt stöd beskrivs. Kom igång så här. Översätta medicinska termer. Tips på databaser ABI/Inform Global: management, ekonomi, reklam, samhällsfrågor och politik ur en ekonomisk synvinkel. Med JUNOs innehåll och funktionalitet kan du snabbt leverera rätt svar på svåra juridiska frågor. Om du av juridiska skäl behöver komma åt dokument ber vi dig kontakta universitetets arkivarie. Kulturutbud. Ta del av Sölvesborgs kulturprogram. Det har kommit önskemål om att Mendeley Desktop bör ligga i Software center för enkel nedladdning för ….

Mah Databaser
Fastighetsvetenskap – Malmö universitet

Databases A-Z – Malmö University

Mah Databaser
Söktjänster de största och vanligaste Malmö universitet

Här kan du söka och läsa artiklar, låna och reservera böcker, ta del av vårt stora utbud av elektroniskt material, e-böcker och sökguider. Dessa andra söktjänster tillför annat som kan vara av intresse. Det kan vara bättre sorteringsfunktioner eller annat. Några exempel på bra PubMed. Det finns också guider på olika teman, till exempel Referenshanteringsprogram. Möjligt att begränsa till peer review artiklar. Vilken databas som är bäst att söka i beror på din frågeställning och ämne. Tips på databaser för olika ämnen och utbildningar hittar du i bibliotekets sökguider. Det är ett verktyg som är enkelt att använda och som snabbt skapar anpassningsbara databasprogram. Det märks i vår forskning, våra utbildningar och i vårt samarbete med andra aktörer. Universitet har 24 000 studenter och ligger mitt i Malmö. AnnonsAv Patrick O’Neil – Låga priser & snabb leverans! Dive into SQLAlchemy, the popular, open-source code library that. IDservice är Malmö universitets tjänst för administration av datoridentiteter. Genom att logga in på knappen till vänster kommer du åt funktioner så som att skapa gästkonto, eduroam konto och …. Det funkar i dessa databaser: EBSCO t ex Academic Search Elite >Shibboleth Login > Swedish Id Federation. > Malmö University. Vidare behandlas transformationen från modell till implementerad databas och hur man bygger upp och använder en databas från ett program. Kursen introducerar centrala begrepp inom icke-relationella databaser och tillhörande tekniker för att skapa schemalösa datamodeller. Renew your loans. Under “My loans” you can see the books you borrowed and requested, renew your loans, pay overtime fees and change your contact information. English abstract: Background: Resettlement can be particularly challenging for women as having a lower socioeconomic status and language barriers, may impede women’s access to education, employment opportunities, health-care services, as well as the cultural, social, material and resilience factors that facilitate adjustment and adaption. I databasen söker du artiklar om management, ekonomi, reklam, samhällsfrågor och politik ur en ekonomisk synvinkel. Google Scholar. I Google Scholar söker du efter vetenskapligt granskade artiklar, avhandlingar, preprints, abstracts och rapporter från alla forskningsområden. SwePub – nationell söktjänst för vetenskaplig publicering vid svenska lärosäten. Använd flikarna för att leta dig runt i guiden. Efter kursen ska studenterna kunna modellera en databas och arbeta mot en implementation av databasen från ett objektorienterat språk. Formerna för att bedöma studenternas prestationer. Om utbildningen. Kriminologiprogrammet är en flervetenskapligt grundad utbildning som bygger på samarbete över traditionella ämnesgränser. Med djup och bredd täcker databasen förutom psykologi även psykiatri, undervisning, ekonomi, medicin, farmakologi, språk, lingvistik och socialt arbete. Innehåller information om tidskrifter från 1887 och framåt, och böcker från 1987 och framåt. I schemat står beteckningar för var du har din undervisning, ofta är lärosalen utskriven som en kombination med bokstäver och siffror. Det går även bra att ringa in …. Only for on campus. ATV ACM – Digital Library ADA Australian Dental Association Journal Archives (sept 2006) ada. Nurses, allied health professionals, researchers, nurse educators and students depend on the CINAHL Database to research their subject areas from this authoritative index of …. Hur du börjar söka information i databaser med hjälp av att kombinera sökord. 03:21. Att använda sökord i databaser. Hitta bra sökord för sökning i databaser. Du kan använda Svensk MeSH när du behöver hitta bra sökord att använda när du söker i databaser. Du kan också använda Svensk MeSH som en ordbok, när du vill översätta medicinska termer …. Logga in på Mitt bibliotekskonto för att: Förnya dina lån. Vi har valt ut databaser, uppslagsverk och olika myndigheter som gör det lättare för dig som är student att hitta information inom det vårdvetenskapliga området. Du får tips på var och hur du kan söka och hur du känner igen vetenskapligt material. En bra startpunkt när du ska börja söka är bibliotekets databas …. I databasen hittar du allt som universitetets forskare publicerat sedan 2007, i vissa fall med fulltexter. När licens behövs för en längre tid än ett år ska en ny ansökan göras och även motiveringen förnyas. Chansen är stor att du hittar det du söker i en av våra databaser. Vad händer sedan? När din ansökan har behandlats blir du kontaktad av någon av oss som arbetar med pedagogiskt stöd. DiVA portal is a finding tool and an institutional repository for research publications and student theses written at 49 universities and research institutions. With CINAHL Complete, users get fast and easy full-text access to top journals, evidence-based care sheets, quick lessons and more. Take a few minutes to evaluate all that CINAHL Complete has to offer and you’ll see why hundreds of thousands of nurses and allied health professionals rely …. Nais-systemet är ett system där du som student med en varaktig funktionsnedsättning kan ansöka om pedagogiskt stöd i dina studier vid svenska universitet och högskolor.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *