Blocket – köp & sälj bilar, möbler, lägenheter, cyklar och mer

Varje annons måste ha en specifik placeringsort. Förutom att betala via telefon finns alternativen att betala med kort och swish. Lokus är en rikstäckande annonsplats med tiotusentals annonser inom Köp & Sälj (med bland annat motor- och bostadsannonser) samt Jobbannonser. Blocket gör det möjligt för dig att spara pengar och förbättra din privatekonomi. Alternativet gällande kortbetalning finns i dagsläget endast om man går via en dator eller vår app men saknas dessvärre på mobilsajten. Blockets tips för trygg affär Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton. Sök bland 192 299 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare. Tester – begagnade bilar Läs alla tester. Lägg till bilder (max 5 bilder a 100 Kbyte/bild och formatet 4:3) Bild 1 Bild 2 Bild 3 Bild 4 Bild 5 Länk, mer info Ditt namn * Din e-post * (Utan giltig e-postadress kan du inte bekräfta din annons…. Här är en lista över annonspriserna i våra olika kategorier för privatannonser. När du gjort detta så klickar du på “ Ändra “ Givetvis går det även bra för dig som har lagt upp en privatannons att genomföra en ändring i din annons via vår app och mobilsajten om du …. Om du vill att din annons ska synas extra mycket kan du lägga till att du vill att annonsen ska synas i vårt galleri. Vissa är inriktade på speciella saker t.ex. bilar, båtar, musikinstrument o.s.v. medan andra har en stark lokal anknytning.

Din annons syns för tusentals besökare, och potentiella köpare, varje dag hos oss och våra partners. Kombo Spridning 14 900:-72% fler ansökningar än Bas. Man kan inte betala med vissa av Comviq eller Tele2 abonnemang hos oss på Blocket. Så här står det: För att säkerställa en hög kvalitet på sajten genomförs löpande granskning av publicerade samt nya. Tänk på att det inte är tillåtet att ha med logotyper eller URL:er i …. Lägg in annons. Annonser. Ny annons. Meddelanden. Sparade. Logga in. Välkommen till Blocket. Sök. Välj plats. Här på Blocket Utbildning har vi massvis av utbildningar, kurser och program för alla. Du når många läsare med dina annonser. Hitta ditt nästa jobb bland tusentals lediga jobb i Sverige och i Norge. Blocket är i dag Sveriges största köp- och säljmarknad, och enligt uppgifter från Dagens Industri från 2013 omsätter sajten över 600 miljoner kronor varje år. 10 utförliga tips – så säljer du bäst. Med vår mobila app kan du köpa och sälja saker snabbare. Lägg in dina annonser gratis, snabbt och enkelt. Det är både enkelt och kostnadseffektivt att sköta din rekrytering hos oss.

AnnonsLägg in annons – Sök efter kvalitetshem nära dig på Mitula. Alla priser · Att hyra · Lägenheter · Bondgård. Genom att lägga upp Användargenererat innehåll på Webbplatsen, exempelvis genom att lägga in en annons, ger du Blocket en obegränsad rätt att fritt förfoga över det Användargenererade innehållet, genom att till exempel bearbeta, formatanpassa, lagra eller kopiera det och göra det tillgängligt för allmänheten oavsett mediekanal. Självklart kan du kolla alla våra annonser i appen, men appen innehåller också flera smarta funktioner och saker som kan göra dig till ett Blocketproffs. Någon som lagt ut blocketannons idag som FÅTT bekr. För att förhindra att fel annonser hamnar på sidan så går alla annonser igenom en granskningskontroll, detta gör att det kan ta lite längre tid innan din annons blir publicerad på Blocket. Funderar du på att lägga in en bild/bilder eller film i din annons. Det sägs att en bild säger mer än 1000 ord. En bild är även ett fantastiskt bra sätt att visa upp varan som du säljer på. Annonser som har bilder leder till snabbare försäljning. Här kan Du lägga in annonser för att sälja, köpa eller hyra. Både privatpersoner och företag kan annonsera gratis. Även jobb-annonser. Fynda begagnade & nya saker bland säljes- & köpes-annonserna. Nu kan du köpa och sälja begagnade IKEA möbler på LIVET HEMMA. Kategorier Pris Bilar 159 kr Bildelar &. Här nedan hittar du en lista på sidor där du kan lägga in din annons. På flera av dessa sidor kan du annonsera gratis. Idag finns det en uppsjö av köp och sälj sidor. Jobbannonser hos Blocket Jobb kan nå över 4 miljoner potentiella kandidater i veckan. På Blocket möts 5 miljoner användare varje vecka. Här köps och säljs alltifrån möbelklassiker och bilar till elektronik och märkeskläder i hela landet. Få pushnotiser på saker du bevakar eller när någon svarar på din annons och lägg enkelt in annonser direkt genom appen. Blocket Jobb är Sveriges nya mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. Blocket Jobb får avstå från att publicera en annons och har rätt att omedelbart ta bort eller ändra en publicerad annons om Blocket Jobb anser att annonsen bryter mot Blocket Jobbs Allmänna Villkor. Så kan t.ex. ske om Blocket Jobb har anledning att misstänka att. Vårt system tillåter inte att man väljer flera orter i samma annons, det är heller inte möjligt att välja hemmakontor alt hela Sverige. Vill ni få ut annonsen på flera orter måste ni då lägga ut en ny annons per ort. B) Digital överföring från köparens bankkonto till ditt bankkonto. Har jag gjort något som är mot reglerna för jag fick meddelande av dom trots att annonsen är betald. Man kan ju bara lägga upp 3 bilder. Kan jag på något sätt få dit fler bilder genom att lägga i texten, eller länka på något sätt. Annonsen är sökbar på ett 60-tal dagstidningssajter samt papperstidningar. Sveriges största cirkulära marknad • Köp & sälj begagnat & second hand online – enkelt & hållbart. Mode, Inredning, Elektronik, Motor, Samlarobjekt & mer • Tradera. Blocket är Sveriges största marknadsplats inom kategorin motorbåt i hela sverige med över 26 annonser. Lägg in annons. Annonser. Ny annons. Meddelanden. Sparade. Logga in. Välkommen in och provkör din MAZDA eller SUZUKI hos oss. KARLSKRONA STÖRSTA UTBUD AV BEGAGNADE BILAR!!! Öppettider Vardagar 9-18 Lördagar 10-14 VÄLKOMMEN! Fick tillbaka mejl om att annonsen inte godkänns och att jag behöver göra detta: “För att säkerställa en hög kvalitet av innehållet. Stäng. Kundservice; Säkerhet; Inspiration. Lägg in din annons direkt. När du lägger upp en egen annons på Köp & sälj ska du samtidigt ange ditt IKEA FAMILY nummer.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *