Sommar & Vinter i P1 Sveriges Radio

Vilken sommarpratare var bäst förra veckan. Ansvarig utgivare: Louise Welander – Lyssna på Sommar & Vinter i P1 direkt i din mobil, surfplatta eller webbläsare – utan app. Varje år ligger Sommar i toppen på listorna över mest lyssnade …. Här finns alla nyheterna och recensionerna från årets sommarprat i Sveriges Radio. Välj antal stjärnor: Onsdag 20 juli 2016 kl 13.00 sommarpratar Emilia Lind. Sommarpratare i Sveriges Radio är en klassiker. I detta inlägg kan du ta del av mina 10 favoriter genom tiderna samt 6 bonustips på bra sommarpratare inom finans. Genomtänkt och begåvad radio med intressanta människor som roar och berör. Han är 25 år gammal och bor i Österbotten. Budgeten 2020 skjuts upp till nästa år. Jag brukar aldrig lyssna på alla avsnitt, utan väljer ett par stycken.

Grattis David! David Björkström är beroende, tillfrisknande narkoman. Här kan du lyssna live på Sveriges Radio P1 nätet med din dator, surfplatta eller telefon. Sommar i P1 betyder sommar på riktigt och det är äntligen dags för årets sommarpratare. Jag läser ”Lasermannen” istället för att lyssna på Bert Krönika 2016-07-27 10.36. Erika Hallhagen: Vad är det med sommaren som gör oss till sådana bakåtsträvande traditionalister. Det är en tradition som många svenskar lyssnar på i hängmattan om somrarna. Först ut är skådespelaren Claes Månsson. Dagis- och skolköksfrågan fällde budgeten 2020 på Kimitoön. Här är årets alla Sommarvärdar i P1. Här är hela listan för årets program i Sveriges Radios P1, som sänds varje dag mellan 23 juni-19 augusti. Sätt betyg och kommentera gärna sommarpratet. Till exempel under någon resa i höst. Tidigare i vår utlystes tävlingen Lyssnarnas sommarpratare här i Ålands Radio. Poddversionen av programmet släpps redan klockan sju på morgonen.

Sommarpratare 2020 Lyssna
lyssna på Sommarpratare se

Sommarpratare 2020 Lyssna
Sommarpratare 2017 Sommarpratare se

Lyssna här eller i P1 klockan 13. Poddsuccé igen – här är alla listor. 60-årsjubilerande Sommar i P1 slår rekord – poddlyssningen ökade med 40 procent samtidigt som direktlyssningen på P1 var fortsatt stark. Magnus Ranstorp, Anders Hansen, Stina Wollter och Sissela Kyle toppar listorna i år. Emilia blev vald till lyssnarnas Sommarvärd 2016. Lyssna på programmet Läs mer på Sveriges Radios hemsida (öppnas i en ny flik). Listan på alla sommarpratarna med lyssnarnas betyg. Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio. Jonas Gardell ”The fucking queen of everything” enligt honom själv. Och jag kan bara hålla med. Jag älskar i stort sett allt av och med honom och så även detta sommarprat. Han vill dela med sig, inte bara av sin historia. Men vilka är då årets sommarvärdar. Sommar, ofta omnämnt som Sommar i P1, är ett program i Sveriges Radio som varje sommar sänds i P1 med start klockan 13:00. Programledarna är särskilt inbjudna “sommarvärdar” (eller “sommarpratare”), som ansvarar för var sin dag. Sommarpratare 2018 Sommarpratarna 2018 Nu dröjer det inte länge innan man kan börja lyssna på sommarpratarna igen. Du hittar listan med alla sommarpratare HÄR. Programmet kommer som alltid sedan starten 1959 att sändas i radio klockan 13, men i år blir det möjligt att lyssna tidigare. Hédi Fried överlevde Auschwitz och är något så ovanligt som en sommarpratare det finns anledning att lyssna på. Först ut är Anja Pärson, som nu …. Missa inget viktigt om årets sommarpratare 2018. Det finns mycket att roa sig med under sommaren och en favorit är SRs kultförklarade radioprogram Sommar i P1. Radioprogrammet har länge varit en av mina absoluta favoriter att lyssna på. Denna gång träffas Expos vd Daniel Poohl, entreprenören Ben Gorham, fotbollsdomaren Jonas Eriksson, journalisten Alexandra Pascalidou och Maria Strømme, professor i nanoteknologi. Fem sommarvärdar möts under en dag. Det blir nära samtal med skratt och gråt, oväntade möten med både erfarna sommarpratare och debutanter. Del 5 av 6. Kvinnan i paret förlorade sin lillasyster i …. I regel väljs aktuella personer till sommarvärdar. Sommar har en motsvarighet i december som heter Vinter (även kallat Vinter i P1). Denna gång möts programledaren och komikern Petra Mede, chefredaktören på DN, Peter Wolodarski, fotbollsexperten Johanna Frändén, föreläsaren Siavosh Derakhti och riksspelmannen Åsa Jinder. Det blir nära samtal med skratt och gråt, oväntade möten med både erfarna sommarpratare och debutanter. Det hela gick ut på att vi sökte era berättelser. Lyssnarna får även möta sommarpratare som Sara Danius, Sabina Ddumba och Mark Levengood. Bland årets 61 Sommarvärdar finns på grund av valåret inga politiker på. Foto: Mattias Ahlm, Sveriges Radio Programchef Bibi Rödöö tycker att det har varit en stark årgång av Sommar i P1. Anders Romelsjö (red) – 2 juli, 2019. 2. 615. Råkar höra Anne Ramberg, Advokatsamfundets ordförande, som sommarpratare (senare delen av programmet) medan jag står på landet och diskar. Almedalsveckan. Vi räknar år 1968 som startår för Almedalsveckan då bland andra Olof Palme talade. 2018 firade Almedalsveckan 50 år. Formen, platsen och antalet talare har varierat under åren, men att hålla ett tal under partiets dag har varit en tradition sedan starten.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *