Barer och klubbar på Södermalm – visitstockholm

  1. Restaurang Södermalm – Nattklubb till kl 03, Restaurang
  2. Bilder av Uteställen Södermalm
  3. De 8 bästa barerna på Södermalm mysigaste hänget och
  4. Stockholm 39 heta klubbar och coola barer i huvudstaden
  5. Nattklubbar i Stockholm – Nattklubbslistan se
  6. Nattliv för en mognare publik Thatsup
  7. Stockholms bästa barer Thatsup
  8. Uteserveringar i Stockholm – Tips på trevliga sommarkrogar

Stora guiden till Stockholms bästa uteserveringar Thatsup

Här står du faktiskt under bron och dansar. Dessa ställen har brett utbud i baren, trevliga bartenders, fin inredning och en härlig atmosfär som uppmuntrar till häng med dina allra bästa vänner. Samtliga är alltså väl värda ett besök. QUIZ: Hur bra koll har du på Stockholms klassiska uteställen. Här får du både våra egna och läsarnas bästa lokala tips. Letar du efter ett trevligt uteställe i Stockholm. Här kan du äta pizza, både vanlig pizza och amerikansk Pan-Pizza, Grillrätter, Pasta eller en fräsch sallad från vår stora salladsmeny. Här kan du äta gott & dansa såklart. Oavsett om du föredrar en traditionell eller modern jul så har Stockholm mycket att erbjuda. Här kan du hitta användbar information om uteställen i Stockholm.

Genom seklen har nya år välkomnats med generösa nyårssupéer och i år blir inget undantag. Annars hoppas vi att du får en. Nära till fantastiska restauranger, trendiga uteställen & shopping. Ljusa sommarnätter och glittrande vatten gör Stockholm till en fantastisk partystad. Bright charming 40 sqm turn of the century apartment with balcony. Denna sida är nu öppnad fr o m 101022 –. Kom gärna med tips om du vet någon riktigt bra nattklubb som passar äldre i Stockholm som vi har missat och borde skriva om. För er som inte dansar eller vill kombinera med andra saker – testa boule, pingis, biljard eller titta på film i deras utomhusbio på baksidan. Med sin närhet till vatten så kan du i många fall sitta och blicka ut över fantastiska vyer samtidigt som du njuter av något gott att dricka. Safariresorna till över- och underklassen är redan gjorda, nu är det dags för kändissafari. Hos oss kan du äta frukost, lunch och middag, ta en drink i baren och dansa hela natten när vi förvandlar vårt café till klubb. STOCKHOLM. Sugen på att röja loss på ett livat dansgolv tills solen går upp eller ta ett glas vin tillsammans med vänner i en skön bar. Södermalm har ett nöjesliv som många skulle vara avundsjuka på. Bohemiskt, rockabilly, reggae, fashionista, electro, gay… på Södermalm samsas alla möjliga stilar. Inte nog med det, ett av ställena är hemligt och ett annat av. Nattklubbslistans mål är att lista samtliga klubbar och krogar i Sverige. Stämningen är mer avslappnad och ölen billigare. AnnonsPlanera & boka ditt Södermalm besök.

Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. Annars hoppas vi att du får en trevlig. Club Södermalm. 2 dansgolv, 3 barer, uteservering och öppet till kl 03. Varje fredag & lördag bjuder Stora dansgolvet på gott och blandat med det allra bästa och senaste inom alla musikstilar samtidigt som Retrobaren tar dig tillbaka till nostalgins värld med 70- och 80-tals musik. Åldersgräns: 23. Allt som du kan behöva när du ska välja ställe för utekvällen. En bra idé kan vara att vandra runt Riddarfjärden och testa på olika uteserveringar. Då kommer du passera Södermalm, Gamla Stan och Stockholm City så du får testa på flera olika uteserveringar. Visit Stockholm använder cookies för att ge dig som besökare bästa möjliga upplevelse. Välkommen att fira in det nya året med en skräddarsydd tre-rätters meny med amuse-bouche samt ett välkomponerat dryckespaket. Utforska barer på Södermalm i Stockholm. Med Thatsup hittar du stans guldkorn. Låten blev en superhit, spelas än idag, men har också fått ett vidare liv som illustration av vilken roll diskot eller klubben kan spela. En arena för kärlek, frigörelse och kamp. Pitcher’s är din lokala gastropub där ett gediget hantverk och umgänge med vänner står i centrum. Hit kan du komma för att få god mat och dryck, men även för att koppla av en stund i goda vänners lag. Men det finns förstås alltid två sidor av myntet. Allt om Stockholm bad ett gäng lokala proffshatare lista …. Inte din skyhöga takbar, men en stor terrass uppe på en kulle med fantastisk utsikt över Mälaren, Gröna Lund och delar av Södermalm och Gamla stan. Gå på julmarknad till doften av. Turer & biljetter till bra priser. Planera och boka Södermalm, Stockholm besöket. Dock ska man tillägga att detta gäller verkligen inte alla uteställen i Stockholm. Du hittar oss på Söder, mitt i Brunogallerian på Götgatan. Hej! Till Pizzeria Söder är du alltid välkommen för att äta gott. Ljus charmig 40kvm sekelskifteslägenhet med balkong. Sovrum & Vardagsrum med kök. 100m från Skanstulls T-bana, Södermalm. Bedroom & Living Room with Kitchen. 100m from Skanstull subway, Södermalm. Close. Exempelvis öppettider och vägbeskrivningar till många av Stockholms uteställen. Göta Källare även kallat Klubb Göta, ligger mitt i hjärtat på Södermalm. Med hela tre barer och dansgolv med olika musikstilar så kommer du garanterat hitta något du gillar. Ställen kommer och ställen går men intresset för att gå ut består. Testa vad du kan om några av stans mest klassiska nöjeshak? En annan plats som också bör besökas är Folkungagatan som bara ligger ett stenkast från Medborgarplatsen. Här hittar ni inte bara en mängd olika restauranger som erbjuder utsökta måltider, utan också en rad olika uteställen som kan vara mer än passande att besöka för att avsluta kvällens vistelse på Södermalm. Tranan är en klassiker bland Stockholms uteställen. Dansställena “danshaken”, diskotek, barer & krogarna på stan! (Stockholm) “Storbyn” ca 1960 – 2010 talet.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *