Gottsunda Wikipedia

Shopping & butiker i Uppsala Gottsunda Centrum

  1. Videoklipp av gottsunda
  2. Gottsunda Aftonbladet
  3. Gottsunda vårdcentral – www lul se
  4. Bilder av Gottsunda
  5. Erbjudanden ICA Kvantum Gottsunda
  6. Gottsunda Feskarn Uppsala

På vårdcentralen finns barnavårdcentral, barnmorska, dietist, psykolog, kurator, sjukgymnast, ungdomsmot mm. Du som har försörjningsstöd och har svårt att komma in på arbetsmarknaden kan få hjälp med bland annat arbetsträning och praktik. Vill du få information om erbjudanden till din mail? Gottsunda Salongen. 018-40 09 10 eller 018-40 16 01. Hitta och få information om gottsunda vårdcentral gottsunda i Gottsunda och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Vi lånar och läser nyinköpta manga-böcker. Läs om lärcentrum. Arbetsträning och praktik. Här hittar du mat och dryck för vardag & fest, kläder till hela familjen och gå-bort-presenter för alla tillfällen. Området Gottsunda/Valsätra består av flera bostadsområden. Tillsammans utgörs befolkningen av ca 14 500 invånare vilket motsvarar ungefär 6,6 procent av kommunens invånare. I Gottsunda centrum finns ett lärcentrum. Vi vänder oss till alla boende i Gottsunda med omnejd, vid alla typer av sjukdomar. Här hittar du ett sortiment av hemlagade delikatesser, färsk fisk, skaldjur och produkter på vår delihylla. Här kan ni köpa hem vårt surdegsbröd, tårtor och bakverk eller bara ta en fika. Gottsunda vårdcentral är en av landstingets vårdcentraler. Tycker du om att läsa romaner. Så varmt välkommen till Gottsunda Salongen mitt i Gottsunda Centrum. Ta rulltrappan en våning upp eller ingång Valthornsvägen 3B där hiss finns.

Gottsunda
Stadsdelen Gottsunda – Uppsalahem

Släckningsarbetet har pågått under större delen av natten och. Andra ämnen som ofta förekommer i artiklar om Gottsunda är: Uppsala, Brott, Bränder och Våldsbrott. Hitta till distriktssköterska på Gottsunda vårdcentral, karta finns på 1177. Har du tips på saker som bör med i nästa nyhetsbrev eller frågor och funderingar. Gottsundabiblioteket är vårt skolbibliotek och skolan har ett nära samarbete med Gottsunda …. Mitt i Gottsunda Centrum hittar ni vårt kafé/konditori. En plats med bra förbindelser, blomstrande handel, kultur, …. Här finns bland annat distriktsläkare, distriktssköterska, barnmorska, sjukgymnast, dietist, psykolog och kurator. I ett videobesök ses vi i din telefon eller surfplatta. Gottsunda Dans & Teater är en ideell förening som med sceniska uttryck arbetar med integration och demokratifrämjande. Välkommen till ICA Kvantum Gottsunda, din matbutik i Uppsala. Vi har ett brett utbud av klädbutiker, hälsobutiker, dagligvaruhandel m.m. Besök oss idag! Du kan vara anonym. Välkommen kontakta oss.

Gottsunda
Gottsundaområdet – Uppsala

Köpcentrum som erbjuder ett brett utbud av mat, shopping, service & kultur. Besök Gottsunda Centrum: En levande mötes- & marknadsplats, alltid nära till hands! Gottsunda Centrum, 75025, UPPSALA. 018-278040. ICA på Facebook. ICA på Instagram. ICA på Youtube. ICA på Twitter. Appen ICA för Android. Gottsunda. Välkommen till vår butik i Gottsunda. Bara 7 kilometer från centrala Uppsala, granne med naturreservat och med Mälaren på cykelavstånd ligger stadsdelen Gottsunda. Här bor du nära badvikar, kolonilotter och Vårdsätraskogen men också nära skidspår och skridskois. Gottsundaområdet. Gottsunda/Valsätra är ett viktigt fokusområde för Uppsala kommun. Området ska bli hjärtat i södra Uppsala. Allt du behöver för vardagsmat och fest – färskvaror, frukt och grönt, mejeri och chark. Polisen larmades vid 18.15-tiden under onsdagen gällande en skottlossning mot en bil i Gottsunda. – Jag hörde 7–8 skott, sedan 3–4 till, säger ett vittne till Aftonbladet. Vårdcentralen ligger vid entré A i Gottsunda centrum. När vårdpersonal bedömer att videobesök passar, får du en bokad tid i appen Min hälsa. Valthornsvägen 1C 756 50 Uppsala. Marketingcookies används för att spåra besökare gränsöverskridande på hemsidor. Enligt polisen fick man in ett larm strax före halv tio på onsdagskvällen då det brann i en byggnad i Gottsunda. Gottsunda församling Brokig mosaik av möten och människor i stans södra ände. Infotorg i gallerian med Gosskörens jukebox 30/11. I Gottsunda Centrum finns allt du behöver. Inte nog med det. Hos oss kan du äta, fika, klippa dig, besöka vårdcentralen, kyrkan och folktandvården, snygga till skorna, kolla synen, låna en bok, skämma bort hunden med. Dit är du välkommen om du behöver extra stöd när du studerar. Nyhetsbrev Gottsunda och Valsätra november 2018.pdf (PDF, 888 KB) Nyhetsbrev Gottsunda och Valsätra april 2018.pdf (PDF, 342 KB) Tips till kommande nyhetsbrev. Gottsunda kulturhus. I Gottsunda Centrum ligger Gottsunda Kulturhus. Här finns verksamheter för alla åldrar. Kliniken är modernt utrustad i helt nya lokaler 1 trappa upp i Gottsunda centrum, ingång vid Willy´s och vid huvudentrén. Tf verksamhetschef: Azra Cerimagic Arbetsledare: Azra Cerimagic. Gottsundaskolan är belägen intill Gottsunda kyrka, nära Gottsunda Centrum med stora friluftsområden i närheten. Gottsundabadet är vår närmsta granne och idrottshallen ligger i direkt anslutning till badet. Vi träffas, samtalar om boken vi har läst och fikar. Languages. Kalender 1 2. Mangaklubb. Vi träffas på biblioteket, tipsar varandra om manga. För dig som är 11 år eller mer. Uppsala har genomfört en socioekonomisk och …. Gottsunda sim- och sporthall, Valthornsvägen 13 Gottsunda spelcafé, Valthornsvägen 3 Pizzerior i området Bella Pizza KB, Valthornsvägen 7 Flöjten Livs & Pizza, Flöjtvägen 2 Vårdcentraler i din stadsdel Gottsunda vårdcentral, Gottsunda centrum, Valthornsvägen 23 Återvinningsstationer i din stadsdel Här finns återvinningsstationerna. Vi finns i nya lokaler vid entré A i Gottsunda centrum, vid Willys. Vid vårdcentralens laboratorium kan du lämna blodprov och urinprov efter remiss från vårdpersonal. Vi sköter provtagningar åt vårdcentralen och andra vårdgivare. Så här formades det nutida Gottsunda. SVT Nyheter Uppsala ger en kortare överblick över vad som hänt i stadsdelen genom åren. 14 september: Räddningstjänst fick glasflaskor kastade mot sig i samband med bilbränder. Även. Här samlar vi alla artiklar om Gottsunda. Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: Skolbranden i Uppsala, Ledare kolumnister och Larsson läser. Gottsunda Centrum Valthornsvägen 3B 756 50 Uppsala. Som största fastighetsägare i området tar. Om vi inte kan svara när du ringer, lämna meddelande så återkommer vi. All kontakt och rådgivning är kostnadsfri. Nästa vecka presenterar kommunen ett 80-tal åtgärder för att öka tryggheten i området. Vittnet Runo Samuelson säger till Expressen: – Jag hörde två snabba skottsalvor. Det lät som att varje salva innehöll minst tio skott. Vi serverar även sallader, smörgåsar m.m. Nyhet! Nu går det att boka tid även Söndagar. Detta då många kunder hade detta som önskemål.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *