Recept: 5 nyttiga smoothies från spenat till banan

Här hittar du allt från frukt- och bärsmoothies med jordgubb, hallon, banan och mango till nyttiga, gröna varianter med spenat, avokado och ingefära. Slimmande smoothie med jordgubbar, havre och ingefära. Lägg i inköpslista Dela Dela detta. Perfekt till frukost eller mellanmål när du vill lyxa till det lite. En smoothie att börja dagen med. Mixa melon, frysta jordgubbar och apelsinjuice i en mixer till en slät smoothie. Frukost delux blev det idag med en riktigt härlig Jordgubb och mangosmoothie, en tvåfärgad smoothie där understa lagret består av en mangosmoothie och det översta lagret en jordgubbssmoothie. Gör en rejäl laddning på kvällen så kan hela familjen njuta till brunch eller frukost. Lätta att göra, läskande och goda. Drack upp smoothien och började spela in podd. Bravo Smoothie Skogsbär 1 L Ingredienser: Ingredienser/Ainekset: 4 ½ äpple/æble/omenaa* 1 banan/banaani 15 hallon/hindbær/vadelmaa 22 blåbär/blåbær/mustikkaa 5 björnbär/brombær/ …. Läskande och mättande är denna smoothie med kokosmjölk och jordgubbar. Smoothien är en kall och oftast söt dryck som består av frysta eller färska frukter, bär eller grönsaker.

Smoothie med jordgubbar recept Mitt kök

Dagens nyttiga smoothie med Jordgubbar, lime och mynta. Skaka flaskorna ordentligt innan smoothien serveras. Smoothie med jordgubbar, björnbär och mango. 118 kcal/glas 4 glas 5 min. 250 g jordgubbar 1 färsk mango 200 g frysta björnbär 3 dl naturell yoghurt eller vaniljyoghurt. OBH 6620 Smoothie Twister har löstagbara knivar, vilket underlättar rengöringen betydligt. Jordgubbar innehåller nitrat, vilket i sig sägs öka flödet av blod och syre till musklerna. Recept: Testa en god smoothie gjord på jordgubbar. 3. Jordgubbar är bra för synen. Min smoothie till frukost precis (Varit och jobbat och tar frukost efter) blev jordgubbar, lime, myntablad, hampaolja och nyponpulver. I just denna använde jag vaniljyoghurt för att få en riktig sommardröm till smoothie. Fyll på med energi och vitaminer genom en ljuvlig och kall smoothie, mixade med färska och frysta jordgubbar. Utvalda fördelar med OBH 6620 Smoothie Twister: Billig och enkel modell Kan göra smoothies, krossa is och mixa drinkar. I trevliga små tetra pak på 25 cl får ni en läskande smoothie med smak av jordgubb men även äpple, banan, päron och havre.

Smoothie är en len och mättande frukt- och yoghurtdryck. Här har vi samlat underbara recept på smoothies med jordgubbar i. Smoothie med jordgubb & persika. 1 dl minimjölk, mandelmjölk, sojamjölk eller vatten. 1 dl grekisk yoghurt. 1 dl frysta jordgubbar (eller andra bär). 1 persika, skalad och hackad (eller annan frukt). Gör så här: Mixa alla ingredienser, smaksätt med vanilj, mynta eller lite honung om du vill. 2. Därför har vi samlat goda recept på just jordgubbssmoothie. Som en milkshake, men oftast med yoghurt istället för mjölk. En av våra. Frysta jordgubbar, ljuvlig yoghurt och söta bananer gör denna smoothie till något alldeles extra. Tillsätt mjölk och yoghurt. Rör om. Smaka av och tillsätt ev lite socker. Servering. Servera i höga glas med tjocka sugrör. Lägg gärna i några isbitar om bären är färska, till frysta bär behövs det inte. En jordgubbssmoothie läskar bar och passar perfekt som mellanmål en varm sommardag! RECEPT Smoothies. Smoothies är goda och mättande energidrinkar som passar bra till frukost eller som mellanmål. Mixa yoghurt eller mjölk med dina favoritfrukter och bär, och du har en nyttig och mättande smoothie! Praktisk att ta med när du är på vift. Smoothie med jordgubb är en favorit alla dagar. Vaniljyoghurten går utmärkt att byta ut mot mild naturell yoghurt eller mandelmjölk om man vill det. Garnering: frystorkade eller färska jordgubbar. Annons. Annons. 1. Lägg ner jordgubbar i en mixer. Härlig Smoothie med färska jordgubbar. Ännu ett härligt Paleo recept i Paleoskafferiet här Under vårt tak. Exotisk morgonsmoothie med ananas, jordgubbar och tropisk granola. 1. Gör så här: 1. Skölj rabarbern, snoppa och skölj jordgubbarna. 2. Blanda rabarber, jordgubbar, mjölk och yoghurt i …. Beställ Smoothie Jordgubb, Hallon & Blåbär 1L Bravo idag och få leverans redan imorgon. Alltid fräscha varor och stort ekologiskt utbud på MatHem. Så äter du jordgubbar kan det också i sin tur förhindra muskeltrötthet och gör även din träning lättare. Så otroligt gott och fullspäckad med vitaminer. Godaste recepten på mättande och boostande smoothies. Smoothies gör du enkelt i en mixer eller blender. Smoothies ger snabb energi och är gott till mellanmål, frukost och brunch. Min absoluta favoritsmoothie, en perfekt lunch för en stekhet dag i hängmattan. /Jessica. Började göra en smoothie på jordgubbar, en stor näve färsk basilika (plockad direkt från balkongen) och växtbaserad yoghurt. Här är 5 recept som går att variera med det du har hemma. Vill du inte plocka själv brukar det finnas ett stort utbud på. Men här kommer recepetet till 2 glas: 10 jordgubbar 1/4 mellanstor vattenmelon 1 lime Gör … Läs mer. Ekologisk och KRAV-märkt smoothie från Smakis. Helt enkelt ett välsmakande mellanmål som ger dig energi. Vilken härlig fredag, jag passade på att ta en dag extra ledigt och det var så värt det. Vilken härlig dag, strålande sol och strax över 20 grader. Alla älskar hallon, alla älskar blåbär och alla älskar jordgubbar. Därför borde alla också älska vår smoothie med just dessa tre ingredienser. Ibland behöver det inte vara mer komplicerat än så. LCHF-smoothies hette det endast från början, men det finns ju faktiskt många Paleo-vänliga smoothies också, som är helt mejerifria. Oavsett vad passar alla smoothies i denna samling för dig som äter LCHF. Jag saknade en större samling där alla smoothies är okej, och det är dem i …. Varför inte göra smoothien med bara bananer och färska bär. Har man dessutom 4-5 bananer i blir smoothien söt och god. Senaste inläggen. Smoothietrender 2018; Smoothieslots – är det framtiden? 3 enkla sätt att göra en nyttig och god smoothie; Frukostdrinken Jennifer Garner dricker varje morgon.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *