Hitta mottagning – Umo

På en ungdomsmottagning träffar du läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, psykologer och barnmorskor. Hitta och få information om ungdomsmottagning & preventivmedelsrådgivning i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Arbetsuppgifter Du arbetar självständigt och arbetsuppgifterna innebär preventivmedelsrådgivning, drop in- mottagning, STI-förebyggande. I Närhälsan ingår vårdcentraler, barnavårdscentraler, barnmorskemottagningar, ungdomsmottagningar, barn- och ung. Ungdomsmottagningen i Mölndal anordnar en föreläsning om sömn tisdagen 4 oktober klockan 18.00-ca 19.30. Alla är välkomna. Ta med en kompis eller en. Det kan vara för att det har hänt något jobbigt eller för att du undrar hur något ska bli. Det finns saker du kan göra själv för att må bättre. Till ungdomsmottagningen kan du vända dig fram tills du behöver hjälp med preventivmedel, vill testa dig för könssjukdomar, behöver kondomer eller akut-p-piller. Partille ungdomsmottagning.. Ungdomsmottagningen är till för alla ungdomar upp till du fyller 25 år. Du kan boka tid genom att logga in med BankID på 1177 Vårdguidens e-tjänster. Det finns en ungdomsmottagning i varje kommun i Västra Götaland. Om arbetet Som kurator på ungdomsmottagning arbetar du med psykosocialt arbete med ungdomar upp till 24 år. Du kan komma om du behöver hjälp, råd, stöd och. På ungdomsmottagningen arbetar personal som du kan prata med när du inte mår så bra eller känner stress, oro eller ångest.

Det är en av anledningarna till att ungdomarna i Mölndal nu får ett nytt ställe att gå till för hjälp och rådgivning kring sex- och samlevnadsfrågor. Ungdomsmottagningen i Mölndal (Ungdomsmottagning) Gamla riksvägen 48 b i Kållered, ☎ Telefon 031-86 40 00 med Ruttvägledning. På ungdomsmottagningen i Mölndal arbetar vi i team, barnmorskor, kuratorer, psykologer, allmänläkare och gynekolog. Han finns på Ungdomsmottagningen i Borås där han träffar unga som behöver någon att prata med. Nu finns konferenserna sammanfattade i en rapport och du kan också ladda ner föreläsarnas bildspel. Vilken åldersgräns som gäller beror på i vilket län som du bor i. Det kan till exempel handla om: Kroppen; Sex (lust, onani, ont vid. Mölndal Här finner du samtliga Närhälsans mottagningar inom Mölndal kommun. Digit i Mölndal AB. Broplatsen 12, 431 31 Mölndal. 031-87 49 Visa. Göteborgs Kommun. Lilla Olskroksgatan 3, 416 65 Göteborg. 031-365 60 Visa. Närhälsan Krokslätt vårdcentral. Fredåsgatan 13, 431 67 Mölndal. 010-473 30 Visa. Carlanderska Vårdcentralen. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället. Om arbetet Nu söker vi en barnmorska till vår ungdomsmottagning i Mölndal. Besök oss online. Visste du att du kan träffa ungdomsmottagningen i …. Ungdomsmottagningen Göteborg – jourmottagning, gynekolog, vårdcentral, kol, allmänmedicin, läkare, bvc, distriktssköterska, distriktssköterskemottagning, astma.

Du kan vända dig till oss om du har frågor om kroppen, sex och preventivmedel. Vi finns även för dig som känner dig orolig, inte mår bra eller bara vill fråga om något som känns viktigt för dig. På ungdomsmottagningen kan du få hjälp med många olika saker. Det här är några exempel på sånt mottagningen kan hjälpa dig med. Frågor om kroppen. Frågor om sex och skydd mot graviditet och könssjukdomar. Test för könssjukdomar eller graviditetstest. Om du …. Ungdomsmottagningen Mölndal – ergonomisk rådgivning, ergonomi, euro accident, delkroppsmassage, friskvård, friskvårdsaktiviteter, aloe vera, ergonomiutbildning. Du kan också få hjälp att må bättre. Det kan variera från 18 år upp till 25 år i vissa fall. Välkommen till Ungdomsmottagningen Västs bokningssystem för skolgrupper.. Hej! För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in, …. Boka tid direkt. Till oss kommer ni på remiss. Här skall endast du som fått en. Monsters rekryterare hjälper dig med tre snabba tips. Till video! Parkeringar nära Närhälsan Krokslätt vårdcentral på Fredåsgatan 13. Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Närhälsan Krokslätt vårdcentral. Ungdomsmottagning Krokslätt, Mölndal. Startsida. Krokslätt. Till ungdomsmottagningen kan du vända dig fram tills du behöver hjälp med preventivmedel, vill testa dig för könssjukdomar, behöver kondomer eller akut-p-piller. För att kunna arbeta på detta sätt finns olika yrkeskategorier, barnmorska, kurator, allmänläkare, sjuksköterska, ibland gynekolog och psykolog. Ungdomsmottagningen Västra Götalands Län Mölndal – ergonomisk rådgivning, ergonomi, euro accident, delkroppsmassage, friskvård, friskvårdsaktiviteter, aloe. Kontaktuppgifter. Telefon. 010 – 473 30 00. Boka en tid att bli uppringd. Telefontider. måndag – fredag 7:30 – 16:00. Besök online är möjliga under vissa tider. Du kan besöka ungdomsmottagningen i vår app vid till exempel frågor om preventivmedel, könssjukdomar, sexualitet, kroppen eller behandling/smittspårning för klamydia. Men det kan också handla om stress, nedstämdhet, oro, relationer eller något annat som du …. Ungdomsmottagningen Mörmo gård. 054-61 84 Visa. Sluta Röka Linjen. Snittbetyg: 3.0. 020-84 00 Visa. Medi Sport AB. Södra Kalvheden 25 C, 780 67 Sälen. 0280-351 Visa. Digit i Mölndal AB. Broplatsen 12, 431 31 Mölndal. 031-87 49 Visa. Gastrocare B Jaup AB. Om du söker ett arbete där du känner att du kan vara med och påverka och lära dig nya saker varje dag är du välkommen till Närhälsan Ungdomsmottagningen Mölndal. Här arbetar du självständigt med ungdomen i fokus. Dina arbetsuppgifter är bland annat. Regionhälsan är en ny förvaltning i regionen. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling. Beskrivning Vi söker vikarierande barnmorska till vår ungdomsmottagning i Mölndal. Om oss Vi söker en Psykolog leg. Du har kompetens att göra psykosociala bedömningar i syfte att säkerställa rätt instans och vårdnivå. Du ska kunna erbjuda samtalsbehandling vid lindriga till måttliga former av psykisk ohälsa i enlighet med evidensbaserade. På Närhälsan Ungdomsmottagningen Mölndal arbetar vi i team om barnmorskor, kuratorer, psykologer och allmänläkare. Mottagningen är en basmottagning i vårt geografiska område som innefattar huvudmottagning i Mölndal samt basmottagningar i Ale, Partille, Mölnlycke och …. Ungdomsmottagningen som en lättillgänglig arena för unga med psykiska besvär och ohälsa. Det handlade två stora länskonferenser om i början på april. Hitta och få information om ungdomsmottagning & preventivmedelsrådgivning i Västra Götalands Län och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *