Välkommen till gemytliga och mysiga Kafé Vanilj mitt i

Cafe Vanilj Göteborg
Välkommen till Hotel Vanilla, Göteborgs närmaste hotell

KAFE VANILJ, Göteborg – Omdömen om restauranger – TripAdvisor

Kafé Vanilj – goteborg com

Kafé Vanilj ligger centralt i Göteborg. Kafé Vanlij hör till grannen Hotell Vanilj och är deras frukostrestaurang. I en byggnad med anor från förförra seklet hittar du en unik kombination av klassisk arkitektur och modern inredning. Idag är jag ute på resa igen och förmiddagen tillbringades i Göteborg. Kafé Vanilj är en del av Hotell Vanilj – till kaféet är både allmänheten och hotellgäster välkomna. Så var inte förvånad om det trillar ner folk från övervåningen som bara kvitterar ut en frukost. Jag försöker uppdatera listan i detta inlägg om ni kommer med bra förslag. Hej, Jag skulle vilja ha tips på ställen där man kan köpa bra matvaror i och runt Göteborg. Café Oizo – Munkebäcksgatan 30, 41653 Gothenburg – Rated 4.7 based on 88 Reviews “Great place, atmosphere, friendly staff, tasty sandwiches. Måste även tillägga – Jättetrevlig och serviceminded personal. Inga dolda avgifter · Blixterbjudanden · Säkra betalningar · 100% äkta omdömen. Inga dolda avgifter · Fler än 23 mn kunder · Specialpriser · Omedelbar bekräftelse. Har du besökt något café som omnämns i guiden. Vår restaurang är fyra våningar med matservering, 5 barer, nattklubb och shuffleboard. Café; City Centre; Well known for their huge cinnamon buns and other home baked goodies. Här hittar du alltid något att göra. Caféet har relativt normala prise r jämfört med andra caféer i Göteborg. Caféet sätter en ära i att personalen själv bakar och lagar allt på plats. Hotel Vanilla är ett charmigt och familjärt hotell i en hemtrevlig miljö, centralt beläget i Göteborg.

Kafé Vanilj – Goteborg com

Bilder av Cafe Vanilj Göteborg

  • Café Vanilj – CAFÉER i GÖTEBORG
  • Relaterade sökningar efter cafe vanilj göteborg
  • Relaterade sökningar

Guiden till Göteborgs bästa caféer Thatsup

Kafé Vanilj Wide selection of café food and a nice backyard. På vardagar öppnar kaféet 07.30 för frukost. Då står hotellfrukosten uppdukad. Besök Fiskekrogen för att njuta av vad havet har att erbjuda. Men sen dess tycker jag det blivit lite sunkigt (dassiga kuddar, ingen tvål på toan) och tråkigt utbud. Kafé Vanilj är välkänt för sina hemlagade bakverk och maträtter. Speciellt opastöriserade mejeriprodukter, grönsaker, kött, ägg eller annat ni kan komma på. Hotellet levererar en familjär atmosfär i liten skala. Jag beställde laxfilé med romsås och rotfruktsgratäng och till det ingick både Ramlösa, fin salladsbuffé, bröd och kaffe. Danilo Restaurang Café och Bar har kontor på Skånegatan 16B i Gårda, Göteborg. Kafé Vanilj – Kyrkogatan 38, 411 15 Göteborg. Kafé Vanilj serverar hemlagade bakverk, smörgåsar, sallader samt varma rätter.

AnnonsVi förhandlar så att du slipper. Kafé Vanilj, centrala Göteborg, kaféet, goda bakverk och vällagade maträtter, hemlagad mat och egna bakverk, allt tillagat i vårt trivsamma kök och baserat på färska råvaror. Kafé Vanilj är känt för sina hemlagade bakverk och maträtter. The café also serves lunch, soup, pies and pasta salads. Outdoor serving in the backyard during summer. Vi anser att man får bra kvalité och goda saker för sina pengar och vi rekommenderar därför starkt ett besök på Café Vanilj. Säg även till om du ser några felaktigheter. Under sommarhalvåret kan man sitta på uteserveringen belägen på innegården. Cafe Kronhuset. Krog med uteservering.. Tack det var vänligt men nej tack jag var både mätt och nöjd vilket jag alltid är när jag lämnar Vaniljen. Kafé Vaniljs innergård är en oas i storstadsmyllret, där hotelldelen ligger med tyst och rofyllt läge. Karta och andra adresser Skånegatan 16B, 411 40 Göteborg. Betyg: 3 Första gången jag var här var det fantastiskt och jag trodde det skulle bli en favorit. Karta och andra adresser Kungsportsavenyen 37, 411 36 Göteborg. Junggrens Cafe har verksamhet på Kungsportsavenyen 37 i Avenyn, Göteborg. Vanlij har legat här nästan så länge jag kan minnas, eller i alla fall från sent nittiotal, vilket är lite ovanligt för att vara ett café. Kafé Vanilj önskar er alla en riktigt härligt jul och ett gott nytt år. Hjärtligt välkomna in till oss under julhelgen och mellandagarna. Kaféet ligger centralt i Göteborg på Kyrkogatan 38 och våra öppettider är: Måndag-fredag kl 07.30-20.00 Lördag kl 11.00-20.00. Vi serverar hemlagad mat och egna bakverk, allt tillagat i vårt trivsamma kök och baserat på färska råvaror. Några tips: Björröds ägg (kravägg frå. Andra favoriter är morotskaka, fruktpajer och våra gigantiska kakor som drömmar, kolasnittar och havrekakor. Jag ville gärna hitta ett för mig nytt ställe att luncha på och det blev Kafe Vanilj på Kyrkogatan 38. Kafé Vanilj, Göteborg. 773 likes · 7,654 were here. Vi serverar hemlagad mat och egna. HARD ROCK CAFE GÖTEBORG Öppnade 10 december 2004. Vi har även flera eventytor som lämpar sig för allt från mindre grupper till …. Exklusivt samarbete mellan Berzelii Cafe’, Olivhuset Portugallien och 2 gårdar i Norra Portugal. Kallpressade, extra virgin och självklart ekologiska. Julklapp? Istället för en blomma till festen. Kanske vill du bara uppmärksamma någon du tycker …. Allt från vanilj och choklad till mer spännande smaker. Hundvänligt. Människans bäste vän är naturligtvis välkommen till oss. Vi förser gärna din fyrbente vän med vatten och värme, men behåll gärna kopplet på även inomhus.. 413 11 Göteborg. Boka fest eller konferens. Klicka här för att köpa presentkort!

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *