Hotell Norrköping Spa – Vi erbjuder bra resultat – se simpli com

  1. Norrköping Hotell Spa – Uppdaterade här – Jämför resultat
  2. Bubbelbad Norrköping – Fantastiska resultat – se top10answers com
  3. SPA Relaxcenter
  4. Hotell Nordic Hotell Restaurang Bar Spa & Relax
  5. Lamp Hotel & Spa – Hotell Norrköping
  6. Spa Relaxcenter
  7. Spa & Relax Hotell Nordic

Spa Relax Norrköping
Relax Massage & Spa

Spa Relax Norrköping
Jennys Massage & SPA, NORRKÖPING Bokadirekt

AnnonsKolla Spa i norrköping på Finecomb.com. Hitta Spa i norrköping här. Njut i vår uppvärmda bubbelpool & bastu, boka in en stund lyx i vardagen! Vi erbjuder fyra behandlingsrum, bastu samt bubbelpoolsrum och till oss är du välkommen på behandlingar, kurer, dagspa och spaweekend. Läs mer. Lovartsgatan 23. 60385 NORRKÖPING. Vägbeskrivning. Dela. Är det här ditt företag. Cae Spa & Relax AB:Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva spa och relaxbehandlingar samt därmed förenlig verksamhet. Ansvarig är Christian Haag 58 år. Boka en avkopplande behandling i vårt härliga spa. Välkommen till Nordens lyxigaste spa – mitt i Sverige, i Norrköping. Hitta Norrköping hotell spa hos Directhit.com. Cae Spa & Relax AB gick med vinst (2018) Cae Spa & Relax AB gick med vinst, 97 tkr. Marknadsledande behandlingar inom manikyr, pedikyr, ögonfransförlängning, fiskpedikyr, tandblekning och airflow. AnnonsBetrodda resultat för Spa Relax Norrköping. Många eluttag som gillades av hela familjen. — Maria. AnnonsVälkommen till Kensaq.com. Hitta Hotell Norrköping Spa idag! Möhippan, kompisgänget eller med din kärlek. Vi bodde i ett familjerum som hade ypperlig lösning för alla. Njut av härliga spabehandlingar och koppla sedan av i vår spaavdelning med bastu och relaxrum. WiFi är gratis. Very nice hotel.. Relax och spa avdelningen var fantastisk. H’oasen Spa erbjuder exklusiva spa-behandlingar i en lyxig miljö.

Här kan du uppdatera dina uppgifter och testa hur Eniro kan hjälpa dig som företagare. Ändra dina uppgifter Testa hur bra ditt företag syns på internet Testa din hemsida gratis Testa Eniro gratis i 30 dagar. En Present Att Minnas från Upplevelse.com. Köp Tryggt Online. Fördelningen i styrelsen är 100,0 % män (2), 0,0 % kvinnor (0). Webb, bilder & video · Wiki, nyheter & mer · 100+ millioner besökare · Information 24/7. Spa Relaxcenter i Norrköping minskade sin omsättning med -6.26% senaste räkenskapsåret. Verksamhetsbeskrivningen för Sparelaxcenter Nrk AB: Bolaget skall bedriva relaxcenter innehållande bastu, pool och relaxavdelning, erbjuda tjänster innehållande massage, avslappning, kropps- och friskvård och uthyrning av personal inom städ samt annan därmed förenlig verksamhet. Scandic Strömmen, som tidigare hette Scandic Norrköping City, har 2019 byggts till med en helt ny huskropp; 74 nya hotellrum, en ny restaurang och pool både på taket och inomhus. Hyr en Relaxavdelning i Stockholm, Göteborg eller Malmö m.fl. för 435 kr per person. Det började med 13 rum av varierande storlek och enbart frukostservering under namnet Hotel Albatross. SPA-anläggningar i Norrköping (Visar resultat 1 – 14 av 14) Kartöversikt. 58.5795640,16.2325692. Romerska Bad & Relax. Östergötland, SVÄRMAREGATAN 18 603 61 Norrköping 0651-154 14. Spa & Relax – Rozmari Thorell, Lovartsgatan 23. Ett hemtrevligt hotell med goda möjligheter till relax. Jag är diplomerad Spaterapeut och Friskvårdsmassör. På anläggningen finns en unik Romersk simhall & SPA-område som bjuder på en tempererad 20-meters bassäng, saltrum, bubbelpool, varma källor, kallbad, infrabastu, turkisk bastu samt traditionell bastu. Över 2000 m² skön lyx. Åldersgräns för besök i SPA-avdelningen: 18 år (16 år i målsmans sällskap). Spa Relaxcenter i Norrköping startade hösten 1997 Företaget drivs i ett av stadens största hotell Elite Grand Hotel.

Annons99% matchning på Spa Relax Norrköping. AnnonsHitta Hotell Norrköping Spa här på sekunder! Ett litet personligt spa med ett stort utbud behandlingar från topp till tå. Vårt spa består av fyra behandlingsrum, två bastu -en för damer och en för herrar- ett bubbelpoolsrum. Nu några år senare så finns det 52 gästrum, fullt utrustade med minibarer och kassaskåp. Designen, arkitekturen och inredningen är hjärtat i The Lamp Hotel. Glöm anonym inredning och opersonlig atmosfär. I hotellets 1800-talshus möts du av dramatiska kontraster, skiffertoner och en avslappnad miljö. Välkommen till prisbelönta boutiquehotellet, centralt beläget i Norrköping, nu med Sveriges bästa Spa & Relax upplevelse i. Superfint med trevlig personal och mysigt spa Mycket fräscht och fint hotell med en alldeles fantastisk spa-avdelning. Nu firar vi 10 år på Relax Massage & Spa och det vill vi fira med dig. På vårt Öppet Hus lördag 30 sept kommer du få ta del av finfina erbjudanden som t.ex.: 25 % rabatt på alla produkter så långt lagret räcker 25 % rabatt vid köp av presentkort på alla enskilda behandlingar (ej parlyx & gruppbokningar). Jag säljer även produkter och egna presentkort (BOKADIREKTS PRESENTKORT GÄLLER EJ HÄR) Ansluten till Wellnet och Actiway. AnnonsVälkommen till Kensaq.com. Hitta Spa I Norrköping idag! AnnonsSök efter Bubbelbad Norrköping snabbt och spara tid. Spa Relaxcenter i Norrköping är ett litet personligt spa med ett stort utbud av behandlingar. Vi erbjuder fyra behandlingsrum, bastu samt bubbelpoolsrum och till oss är du välkommen på behandlingar, kurer, dagspa och spaweekend. Vi finns på bottenvåningen i hotellet, ta hiss nr 3 så kommer du direkt till oss. Unna dig ett härligt spapaket hos oss på Elite Grand Hotel och Spa Relaxcenter i Norrköping. Välj mellan olika spapaket inklusive boende för två personer i dubbelrum. …. The Lamp Spa bjuder in till en helt ny värld för dig som älskar lyx och avkoppling under en vardag eller en helg, sommar som vinter. Njut av en hälsosam lunch eller ta ett glas champagne i baren, gå på behandling eller träna. Come as …. Här kan ni njuta av vår exklusiva Romersk simhall med tempererad simbassäng, varma källor, saltbastu, bubbelpool, kallbad och flertalet olika bastu. Vi har flera simbassänger, äventyrsbad för alla åldrar, träning, simskola och crawlkurser. Välkommen! Besök ZapMeta & få Information från Hela Webben! Sandvik Gård mellan Norrköping och Katrineholm, är ursprungligen en skogsgård med anor från slutet av 1800-talet. Under 1994 förvandlades gården till en modern spa- och konferensanläggning. Spa & Relax – Rozmari Thorell. Vårt SPA har ett lugnt, avskilt och lantligt läge vid Borensberg och ligger i nära anslutning till väg 34 mellan Linköping och Motala.. Varma och kalla inomhus- och utmohuspooler, torr- och ångbastuar och en relax för avkoppling. Rummen är ljusa och fräscha med dusch och toalett i varje rum. Här finns ett spa med pool, bastu och bubbelpool. God frukostbuffé som innehöll det mesta. Cae Spa & Relax AB ökade sin omsättning med 20.86% senaste räkenskapsåret. Njut av en härlig KRAV-märkt frukostbuffé på morgonen. AnnonsKoppla av i vårt spaområde, njut av våra spabehandlingar och ritualer. Boka nu! AnnonsVi förhandlar så att du slipper. Ni hittar oss i Ingelsta Shopping, Norrköping. CAE Spa & Relax AB – Org.nummer: 5569388514. Vid senaste bokslut 2018 hade företaget en omsättningsförändring på 20,9%. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m.m. Alltid uppdaterat. Spa & Relax. Relaxavdelning med bubbelbad och bastu. Unna er lyxen av att få njuta av en skön & avkopplande stund tillsammans. Totalt erbjuder vi 6 anläggningar i Norrköping med omnejd fördelat på Idrottshall, Relaxavdelning, Rehabavdelning,nflera gruppträningsalar, licensierad Crossfit-box med utbildade och tävlande coacher, funktionell sal, cardioavdelning, fria vikter och maskiner, varmvattenbassäng inomhus, lokala nyckelgym, Personlig Träning, Yoga, Massage. SpaRelaxcenter – Tyska Torget 2, 60044 Norrköping, Sweden – Rated 4.2 based on 19 Reviews “Hade mycket hellre lämnat ett omdöme baserat på miljön och.

Tagged With:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *